Trafikk fra Google

Idag har jeg av en eller annen grunn fått en masse ekstra trafikk fra Google. Ting som blir søkt på er mye det samme, med unntak av noen ekstra «pepperkakehus». Umiddelbart tenkte jeg kanskje dette kunne ha sammenheng med en økning i Pagerank. Men neida, jeg har gått ned jeg. Så nå er jeg bare på en treer. Det er lenge siden det. Godt jeg ikke bryr meg så mye om slike ting… Men hvorfor ligger jeg ikke lenger på fire?

4 tanker om “Trafikk fra Google

 1. M

  Jeg kjenner følelsen. Antall besøk i bloggene mine har gått opp hver eneste måned, og forrige måned hadde jeg 2200 besøk på mulie.net. Men denne måneden har begge gått ned av en eller annen grunn, og så langt har jeg kun 700 besøk. Grmf.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg stiger jevnt og trutt i antall besøkende, også denne måneden. Men forstår altså ikke hvorfor Google har senket Pageranken min til tre. Kjipt.

  Lurte på om det kunne ha noe med Tradedoubler reklamen, men den har jeg jo nesten fjernet fullstendig. Eneste reklamen som er her nå er fra Google, og den vises kun til de som kommer fra søkemotorer og et par andre nøye utvalgte nettsider. Og jo flere besøkende, jo flere kroner. For det er altså ikke snakk om de store summer, men kroner.

  Svar
 3. Iversen

  Dette finner du nok ut av ved hjelp av et kjapt googlesøk på «what happened to my pagerank». Google senket omtrent alt som var nylig, du er ikke akkurat den eneste. 🙂

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Trodde det bare gjaldt de større bloggene med masse reklame fra andre enn Google. Jaja, det er vel egentlig ikke så nøye. Jeg har aldri fått så mange treff fra Google som jeg gjør nå for tiden, så det virker ikke som om det har hatt noen negativ virkning.

  Svar

Legg inn en kommentar