Jeg trenger hjelp

Med kort tid igjen er jeg langt fra sikker på hvordan dette skal. Nei, det er ikke babysnakk nå. Det er Tordenbloggen vi snakker om. Jeg har som alle andre intet innblikk i hvordan stemmene i pollen ligger an, men registrerer at kommentarstemmene er jevne. Kanskje kan nettopp din stemme være avgjørende? Ta turen innom Tordenbloggen

Annet nytt for dere som lurer: Intet nytt. Vi venter fortsatt.

5 tanker om “Jeg trenger hjelp

 1. Victoria

  I dag har jeg kikket litt rundt på bloggen din og funnet ut at jeg synes den er så bra at det ikke plager med det døyt å tape tordenbloggen mot deg, gitt 🙂 Håper alt er vel, og at du ikke har like patetisk mange sidevisninger på tordenbloggen som meg!!

  🙂

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Er absolutt fornøyd med å ryke ut når jeg gjorde. Mange gode (og bedre!’) blogger røk ut før meg i år. Takk til alle som stemte på meg.

  Nå tar jeg en velfortjent pause. Har sovet litt under to timer de siste to døgn.

  Svar

Legg inn en kommentar