41 tanker om “Endelig

 1. Iversen

  Hjorthen (med fare for å kuppe the big issue her): Jeg ruler. Du får bare finne deg i det.

  XmasB: Nå slår det meg at å ryke ut av Tordenbloggen kanskje ikke spilte noen stor rolle? 😀

  Svar
 2. Petter

  Gratulerer masse! …og den Tordenbloggen er ikke noe å bry seg med nå. Du klarte forresten glatt å ikke fortelle noe om vitale tall og sånn 😉 Kilo og cm hadde igrunn vært litt artig å få vite.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Takk alle sammen. Vitale tall bør jo være med. Og de er som følger: En liten skjønnhet på 49 cm og 3615 gram. Implisitt en jente for de som ikke skjønte det.

  Svar
 4. Cavey

  Gratulerer så mye! Nå tenker jeg mammaen er lettet! Ventedagene blir lengre og lengre for hver dag som går over terminen! Plei godt med både mor og barn – og deg selv! Pass på at også mammaen får litt søvn fremover!

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Hehe. Navn har hun allerede fått. Ellers frister jo selvfølgelig noen ekstra kroner. Det går mye penger for tiden. Var ute å handlet for nærmere tre tusen istad. Egentlig litt rart, for jeg trodde vi hadde alt vi trengte. Trengte visst litt mer. Og så brukte jeg noen ekstra tusen på ting vi ikke trengte, men som kler henne godt.

  Svar
 6. Marianne

  Har allerede sagt gratulerer i et annet medium – men gratulerer igjen! Syns forøvrig det er fint at dere avslører minst mulig om vidunderet – hun kan tross alt ikke selv velge hva som skal finnes om henne på internett. Ikke ta på den habitten der på julaften, forresten – det kan seriøst skade henne.. Kos dere! 🙂

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Og det er nettopp hele poenget også, Marianne. Ã… ikke legge ut alt mulig på nettet. Ikke bare om henne, men om meg selv og de rundt meg også. Det er derfor du ikke finner bilder av eller mine på nettet. Ikke en gang på Facebook.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Beklager sent svar, Espen. Så ikke kommentaren før nå. (Det var hektiske tider i fjor..)

  Nei, hun var ikke skrukkete. Bare nydelig med masse hår!

  Svar

Legg inn en kommentar