XmasB er død. Lenge leve XmasB!

Med et nytt lite ansikt i heimen flyr døgnets tider fortere enn jeg klarer å følge med. Tiden går med, uten at jeg vet helt hva den brukes til. Borte blir den i alle fall. Og tankene er stort om det samme: den lille som (stort sett) ligger å sover så søtt. I fare for at bloggen bytter navn til Pappabloggen tenkte jeg å ikke bare skrive om dette. I tiden som har gått siden vi dro til sykehuset har det skjedd mye i bloggeverden. Tordenbloggen, hvor jeg klarte å få en mer enn respektabel plassering i år, er fortsatt i gang og spamfilteret mitt har jobber hardere enn noengang. Som vanlig var det ingen uskyldige ofre, bare mange som selger Viagra eller penisforlengere.

Jeg har sjekket epost og bloggen flere ganger fra mobil på sykehuset, og har mottatt mange gratulasjoner på familieforøkelsen ((Til tross for enorme forventninger og en liten datter som oppfylte disse over alle… uh.. forventninger.)). Tusen takk alle sammen! Men jeg har ikke sjekket spamfilteret eller uleste feeds. Og der lå det sannelig mye!

I forhold til mange andre er jeg ikke spesielt plaget av spam. Men det blir mer og mer i takt med antall linker til bloggen kan det virke som. Idag måtte jeg derfor gå gjennom flere hundre meldinger i tilfelle noen faktisk ikke var spam. Men spam var det alt sammen.

Jeg leser feeds ((RSS, Atom og denslags…)) i Google Reader, og abonnerer helt sikkert på langt flere enn jeg burde. Samtidig er det mange jeg burde hatt i listen, men nok om det. Nærmere 1000 uleste poster ble litt i overkant. Jeg har fjernet et par hundre, men orket ikke se nærmere på de i dag. 400 av dem tilhører kategorien «Norske blogger», så de må jeg naturligvis spole gjennom. De fleste andre hopper jeg over, med unntak av noen kategorier. Det er tydelig at resten av bloggverdenen lever fint uten mitt nærvær. Og godt er det.

Jeg hadde planer om å ha en julekalender gående, men grunnet «tidsklemma» er dette prosjektet skrinlagt for i år. Nissen har ikke tid.

Som Fantomet skal XmasB gjenoppstå. XmasB slik du kjenner han er død. ((Eller i det minste forandret for alltid.)) Lenge leve XmasB! ((Med andre ord: det kommer mer her også, det bare stoppet opp litt rundt familiforøkelsen og godt var det.))

7 tanker om “XmasB er død. Lenge leve XmasB!

 1. Martin Bekkelund

  Du kan ikke gi deg nå! Du har jo knapt startet! 😉

  Uansett, jeg forstår din situasjon og dine prioriteringer. Jeg ønsker deg og familien lykke til, og håper du returnerer straks du føler at tiden og lysten strekker til. Det har vært en udelt positiv opplevelse å lese deg!

  Den dagen du returnerer kan du jo vurdere å returnere som deg selv. Du har mange gode tanker, god kompetanse og en glimrende mulighet til å bygge deg selv som en merkevare.

  Igjen, takk og lykke til! 🙂

  Svar
 2. André

  Du er og forblir i RSS leseren min i håp om nye poster, men skjønner at du trenger litt pause når slike store ting skjer i livet ditt. Håper dere alle har det bra. Gratulere en gang til 😉

  Svar
 3. Sissel

  Kos deg med dine – jeg forstår beslutningen din veldig godt. (jeg beholder deg også i feeden i tilfelle du skulle få et anfall av god tid 🙂 )

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Pausen blir nok ikke så lang. Kan godt hende den nesten er over. Men andre ting er helt klart prioritert. Bloggen startet som en morsom ting jeg kunne se litt på og har utviklet seg til å bli en tidkrevende hobby. Men det er en hobby jeg setter mer og mer pris på, og tiden jeg legger inn i dette er alltid verdt det når jeg får tilbakemeldinger som dette.

  Svar
 5. mirakel

  Jeg satser på at du kommer deg raskt tilbake, jeg. 😉

  Og føl deg fri til å beskrive hvordan det er å bli far. Jeg syns slikt er litt spennende…

  Svar
 6. geirsan

  Du er en av de få norske bloggerne jeg faktisk har i RSS-leseren, og det er det jo en grunn til. Håper som de andre på at dette blir en kort pause.

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg er ihvertfall ikke mer borte enn at jeg kan sjekke kommentarer i ny og ne.

  Noen korte ord det å bli far kan nok forventes iblant, mirakel. Det er tross alt det viktigste i livet mitt for tiden. Og mest sannsynlig resten av mitt liv. Det er en ganske underlig tanke, men som føles utrolig godt.

  Takk for det, geirsan. Jeg kommer plutselig tilbake. Innen en uke tenker jeg at ting har roet seg litt, og jeg kan skrive litt igjen. Kommer ikke til å legge fra meg denne hobbyen med det første.

  Svar

Legg inn en kommentar