Og der gikk juletreet i gulvet

Som om ikke nettene har blitt torpedert nok med en liten en som ikke alltid sover like godt, sørget katta like så greit for å sende juletreet over ende midt på natten. Vi hadde for ordens skyld vært (veldig) tidlig ute med pynten i år, så den var også på plass. Bare glasskuler ((Det meste kjøpt på supersalg i januar over flere år.)) selvfølgelig, men vi var heldige og bare en enkelt kule gikk tapt. På veien ned tok også treet med seg litt pynt fra en hylle og en plante. På grunn av dette brukte vi derfor deler av kvelden på å fjerne vann, støvsuge og vaske gulvet. Og katta ble kastet ut noen få timer ((Vi satte ut kattehulen med en skinnfell i for å gi han litt varme, stakkar.)), helt til vi syntes synd på ham og tok ham inn igjen.

Idag er jeg utslitt og trøtt. Heldigvis skal jeg ha en kort dag på jobb, for jeg kommer til å slukne tidlig i dag. Lille Sprint vet hvordan han får oppmerksomhet ja.

Sprint

Nå håper jeg bare treet holder seg fint og grønt til litt over jul. Edelgranene pleier å holde seg bra, men tror vi muligens var litt vel tidlig ute i år. Det blir tilbake til tradisjon neste år, hvor treet kjøpes cirka en uke før og pyntes lille julaften.

9 tanker om “Og der gikk juletreet i gulvet

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Sprint er god han. Selv om han har sine sprell iblant. Nå ligger det Get Off under juletreet. Da holder han god avstand. Vi føler vi ikke kan kaste han ut i kulda heller. Bare midlertidig, mens vi ryddet opp rotet hans.

  Svar
 2. Einar

  Første gangen vi reiste bort i en lengre periode hadde vi selvfølgelig en som passet katta. Nussi syntes tydeligvis det ble kjedelig, og begynte å grave opp blomsterpottene.. 😛

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Det er jo typisk det, Einar. Og grunnen til at jeg har Get Off i leilgheten. Jeg bruker en sånn variant som er i geleform, så setter jeg den i noen bittesmå glassboller vi har, så plasserer jeg dette de stedene katta liker å gjøre ugagn. Trenger ikke ha Get Off dere hele tiden (den lukter ganske sterkt) for katta husker hvor det ikke var noe særlig å stikke snuta.

  Blomsterpottene er han stort sett kurert for, med noen unntak iblant. Man må forvente litt rot når man har dyr også.

  Svar
 4. M

  Jeg brukte Get Off da den ene pusen min fikk det for seg at hun skulle markere i et hjøre på stua med jevne mellomrom. Problemet er at get off lukter like sterkt og vondt som urin (synes jeg hvertfall).

  Svar
 5. Einar

  Vi har ikke brukt noe sånt, men løsningen ble at vi tok med oss ganske store rullesteiner fra Danmark (der vi var) og puttet ned i blomsterpottene. 🙂

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Enig i at det lukter litt mye av den, M. Men vi bruker ikke sprayen (den lukter for mye og for lenge), men gele (som egentlig er til utendørs bruk) som vi plasserer i beholdere. Det fungerer veldig bra.

  Så lenge det fungerer, Einar. Har lest mange gode råd om hvordan man hindrer katter i å grave i jorda. Leste en del om det i forbindelse med borettslaget til svigerforeldrene mine, hvor noen hadde uttalt at de skulle legge ut gift fordi kattene bæsja i sandkassene. Utrolig hva folk er i stand til. Trist egentlig.

  Svar

Legg inn en kommentar