Ser du reklamen?

Jeg har i utgangspunktet fjernet reklamen på nettsiden for alle som ikke kommer fra en søkemotor og et par andre nettsider. Det virker som om dette har fungert som det skal, men det er vanskelig å være helt sikker. Derfor lurer jeg på om du ser reklame her nå? Linken til Tradedoubler på siden telles ikke. [poll=5]

Dersom du ser reklame, setter jeg også pris på en kommentar som forteller noe om hvor du kommer fra (nettside, ikke etnisk bakgrunn.).

11 tanker om “Ser du reklamen?

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg bruker et innstikk som heter Who Sees Ads. Det finnes mange muligheter i dette innstikket, men jeg bruker den kun til å vise reklame for de som kommer fra en url som passer med det jeg har spesifisert. Det trenger ikke være reklame den skal vise. Den kan vise alt av html og (dersom det aktiveres) php.

  Jeg ville først bare vise reklame til alle andre enn faste lesere, men fant ut at dette ble dumt ettersom jeg ikke har noen kontroll på hvem som er hvem dersom de for eksempel bruker en annen pc. De som kommer fra søkemotorer klikker hyppigere på reklame enn de som kommer fra for eksempel andre blogger innbiller jeg meg.

  Svar
 2. radiohode

  Dette fungerer prikkfritt, XmasB. Og jeg takker for tipset du ga om denne pluginen. Tror dette funker hos meg også? 🙂

  Det gjør ihvertfall det når jeg sjekker bloggen uten å være innlogget.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Den fungerer hos deg også. Tok en kjapp test via google. Ingen reklame var synlig, men Adblock ble rød og kunne fortelle meg at tre annonser var hindret.

  Jeg har tjent inn utgiftene til bloggen mange ganger, og det uten å plage leserne som faktisk kommer hit med vilje. De som søker etter toppløse damer på google og startsiden har nok ikke vondt av den.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Fullstendig enig. Og selv om man ikke blir rik av dette, er det jo greit å få noen utbetalinger er par ganger i året. At jeg har tjent inn utgiftene flere ganger er egentlig ikke en stor bragd, for det er ikke rare utgiftene heller.

  Linkene via Tradedoubler har jeg fjernet helt fra sidebaren. Tror trikset der er å benytte de direkte ved produktanmeldelser som filmer og bøker for eksempel. Men kjekke å ha for egne kjøp da. Har «tjent» hundre kroner på det alene via kamera og bokkjøp.

  Svar
 5. Kristin

  Jeg ser heller ikke noe reklame, – bruker forøvrig samme innstikk som deg, så jeg antar at det hele funker fint på min side også.

  Hvordan får du til å sette en spesiell adresse, egentlig?

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Det er en liste i en php fil for egne options, Kristin. Husker ikke helt filnavnet. Er bare en snartur innom for å brenne en cd. 🙂 Tror den heter noe sånt som myoptions.php eller noe. Står beskrevet i installasjonsveiledningen.

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Da fungerer det som det skal, Anders.

  Det er riktig, Einar. Reklame skal vises når besøkeren kommer fra søkemotor, selv om det er en «fast» leser. Kunne laget regelen for å utelukke for faste lesere via søkemotor, men syntes ikke det var noe stort poeng.

  Svar

Legg inn en kommentar