Godt nytt år!

Nyttårsaften ble i år tilbrakt hjemme i egen stue med en liten baby på litt over en måned. Det var i det hele tatt veldig deilig å kunne slappe av hjemme, og nyte utsikten fra egen balkong. En deilig avveksling fra ifjor ((Og altfor mange år før det.)), hvor formen var en ganske annen…

Jeg deler gjerne utsikten med deg. Foreløpig kun et bilde, men laster helt sikkert opp flere etterhvert.

New Years Eve 07/08 Mer info om bildet på flickr.

Nå er jeg trett, og vil sove i det nye årets første natt. Godt nytt år til dere alle!

7 tanker om “Godt nytt år!

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Bildet er tatt med 5 sekunders lukkertid på blender 8. Jeg tok nærmere hundre bilder i løpet av en times tid, og langt fra de fleste ble noe bra. Men dette ble jeg veldig fornøyd med. Jeg legger nok ut flere bilder på flickr etterhvert som jeg får sett ordentlig gjennom.

    All info om dette bildet kan du finne her.

    Svar
  2. Tilbaketråkk: Martin Bekkelund

Legg inn en kommentar