XmasB Quotes – Endelig i versjon 1.0

Jeg har ventet lenge med å kalle innstikket XmasB Quotes versjon 1.0. Men nå er det endelig skjedd. Jeg har gått over koden, og gjort mange endringer for å få den mer robust. Jeg har feilsjekket og rettet, og feilsjekket igjen. Det er ingen kjente feil, og jeg er fornøyd. Jeg har gått over designet for administrering av sitater og innstillinger slik at det følger designet til WordPress i størst mulig grad.

Det nærmer seg tusen nedlastinger, og ganske så mange brukere. Flere funksjoner er ønsket og planlagt. Jeg har en plan.

Dersom du benytter XmasB Quotes idag, kan det være greit å oppdatere til seneste versjon. Du finner nødvendige filer og veiledning hos ved innstikkets side hos WordPress: XmasB Quotes.

Bruker du ikke dette innstikket, men lurer på hva dette egentlig dreier seg om kan du lese mer på innstikkets side. Skulle du være så uheldig at du ikke kan benytte innstikk til WordPress fordi du bruker Blogspot er det bare å bytte med en gang. Så gjør du deg selv og leserne dine en tjeneste. 🙂

17 tanker om “XmasB Quotes – Endelig i versjon 1.0

 1. Petter

  Gratulerer med det store steget til versjon 1! Da blir det liksom ikke så «beta». Har du en plan for å finne ut hvor mange brukere du har?

  Det siste tipset ditt hadde jeg virkelig sansen for. klappe på skulderen Fint å bruke enhver anledning til sånne oppfordringer.

  Svar
 2. Kristin

  Drev å tenkte på om jeg skulle gjøre en MU versjon hvor brukerne kunne hive inn sitater selv. Det var spesielt natsecorma.net jeg tenkte på, siden det er fullt av fantasyfolk der som sikkert har haugevis med sitater å ta av.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Takk for det, Petter. Det har tatt litt tid, men nå begynner jeg bli fornøyd med koden også. Den er ikke optimal, men vesentlig bedre enn førsteutkastet. Som du sikkert skjønner jeg ingen tilhenger av blogger.com, nei…

  Hva er MU, Kristin? Kjenner ikke til begrepet jeg visst.

  Som Petter sier heter pluginen Show Top Commentators, radiohode. Jeg har konfigurert den til å kun vise for de siste 30 dager.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Ikke noe problem, radiohode. Leste begge kommentarene først nå. Var ikke helt sikker på hva du egentlig ville heller, faktisk…

  Derimot har jeg vurdert å legge inn en slags funksjon for å samkjøre sitater i pluginen min, på en måte som gjør at de kan deles via en sentral server eller noe. Det kunne vært stilig, men må isåfall gjøres på en gjennomført måte. Og det har jeg ikke helt klart for meg enda.

  Glemte forresten å gratulere deg, radiohode. Du sto bak kommentar nummer 1500 på denne siden. Jeg feirer med et glass Tropisk Nektar.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Nei, den var faktisk ganske så ny for meg. Tror nok den er forbeholdt super WP nerder ja. Har den alt den vanlige versjonen av WordPress har?

  Svar
 6. Kristin

  Ja og nei, enkelte ting er det bare superadmin som kan få tilgang til. Det er også en egen plugin mappe for plugins som skal kjøres automatisk på alle blogger.

  wp.com har MU i basen, selv om jeg anser wordpress.com som ‘heavily hacked MU’.

  Svar
 7. Kristin

  Synes det var greit å bruke MU der da jeg kan bruke en skjult blogg til å kladde ting, en annen til å teste temaer og innstikk uten at det går utover hovedsida.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Det savner jeg. Skal sette opp en testblogg snart, for det hender jeg får noen feil i php’en når jeg redigerer litt. Det er litt dumt når det fører til at hele siden går ned…

  Svar
 9. Kristin

  Ellers så synes jeg det er greit å få testet ting på en ordentlig MU side før jeg eventuelt kaster ting inn på NatseCorma. En test side er kun det, man vet aldri hva som skjer når folk tar det hele i bruk.

  Svar
 10. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg må virkelig se å skaffe meg bedre rutiner for å teste litt ihvertfall. Her feiler det rett som det er. Skal se litt på å sette opp en test installasjon imorgen jeg. Før jeg koder ihjelp hele bloggen…

  Svar

Legg inn en kommentar