Bjørnen sover, bjørnen sover

På anlegget spilles det barnesanger idag. Jeg har satt på dette for å lære meg noen sanger til den lille, for jeg kan aldri mer enn første verset av noen ting. Derfor blir det ofte «tullesanger» hvor jeg finner på underveis. Ikke at jeg er så ikke på at hun lille merker noen stor forskjell, men det er jo greit å lære seg det først som sist.

Men herre min så trøtt man blir av disse barnesangene da… Gjesp! (Forøvrig ikke min datter på dette bildet… Hun er mye søtere, nemlig!)

Byssan Lull av Evert Taube i sin originale form: [youtube:http://www.youtube.com/watch?v=tPAozeYf8M4]

Og av Carola: [youtube:http://www.youtube.com/watch?v=bAAUX5qZfOw]

Men tenk hvor fint Sissel Kyrkjebø ville sunget den!

4 tanker om “Bjørnen sover, bjørnen sover

 1. Marie

  Hehe. Det hørtes lurt ut. Min pappa sang «Byssan lull» til meg, men kunne ikke teksten helt. Det ble i steden «Den ene var full, den andre snakka tull, den tredje har hull i skoen sin». Ble fort litt spørsmål om hva det er å være full.

  Lykke til!

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  🙂 Byssan lull har aldri vært blant mine favoritter, for jeg fikk aldri med meg teksten selv. Men den har en veldig fin melodi.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Neida. Evert Taube er bare koselig. Jeg har faktisk vært på Evert Taube festival en gang. Kjempekoselig. Med sønnen hans riktignok, ettersom Evert Taube døde i 1976.

  Svar

Legg inn en kommentar