These Pretzels are Making Me Thirsty!

Satt og redigerte litt på pluginen XmasB Quotes igår da jeg kom over sitatet «These Pretzels are Making Me Thirsty!» når jeg lette etter duplikater i tabellen over sitater.

Det er lenge siden jeg hadde sett denne episoden av Seinfeld, så jeg husket ikke helt hvem som sa dette. I følge tabellen for XmasB Quotes var det nemlig, Jerry, George, Kramer og Elaine. Samtlige med andre ord. Dette måtte jeg undersøke nærmere. Og jaggu var det ikke rett. Måtte le litt når jeg fikk se klipp fra denne (nesten) uforglemmelige episoden.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=DRaLpHoZA8E]

Kommer til å legge ut en ny versjon av XmasB Quotes pluginen når jeg har fått lagt til et par funksjoner. Jeg skal i første omgang ha med deteksjon av duplikater slik at sitater ikke kan legges inn flere ganger med samme forfatter, og visning av sitater som finnes for flere forfattere. I tillegg ønsker jeg å legge inn en muligheter for å eksportere og importere via xml. Har også lyst til å benytte tagging eller kategorier for sitatene, men det får komme senere.

2 tanker om “These Pretzels are Making Me Thirsty!

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Har lyst til å kjøpe meg den selv, Iversen. Men det er mye jeg har lyst til å bruke penger på. Erfaringen min med serier på DVD er at jeg ser de en gang, så blir de stående i hylla. Tror jeg har sett nesten alle episoder minst en gang tidligere. En helt genial serie, som alle vet. Eller burde vite.

    Svar

Legg inn en kommentar