Sex tur til Thailand

Ved et pussig sammentreff har kvasir indeksert reisebrevet mitt fra Thailand sammen med et tilfeldig sitat som inneholdt ordet «sex» ((Det er Kramer fra Seinfeld sin skyld. Det er nemlig der sitatet – That sex will melt your face – kommer fra.)). Et kjapt søk i tabellen over sitater viser at je har 33 sitater inneholdende ordet sex, litt over 1% ((Jeg har cirka 3100 sitater i tabellen.)) av sitatene med andre ord. Og ettersom sitatene vises tilfeldig betyr jo dette at det er 1% sjanse for at nettopp dette skjebnesvangre ordet blir inkludert ved indeksering.

Tilfeldighetene skulle likevel ha det til at et søk i kvasir på «Sex tur til Thailand» ga meg treff. Ikke akkurat noe jeg vil assosieres med.

2 tanker om “Sex tur til Thailand

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Har alltid lurt på hvordan tilfeldig innhold blir indeksert. Og svaret er egentlig ganske åpenbart, det er tilfeldig. Kanskje jeg skal legge ut noen tilfeldige poster her og der for å skape litt uro hos søkemotorene. En enkelt url som viser tilfeldige poster holder jo lenge. Tror jeg lar være.

    Svar

Legg inn en kommentar