18 tanker om “HL2:Portal – beste avslutningslåt noensinne!

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg syntes det var ganske kult. Skal spille meg gjennom resten av Half Life serien snart og. Har knapt testet de tidligere.

  Svar
 2. sjukheit

  Portal var absolutt høgdepunktet i orange box for min del – velskrive humor, godt designa gameplay og nøyaktig så langt (kort) at eg ikkje gjekk lei før eg fullførte. Eg vil og anbefale dei nye Sam and Max-spela frå Telltale Games, som har like god humor, pris og lengde (per. spel, det er kome ut åtte «episodar», der eit av dei kan lastast ned gratis)

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg har knapt hatt tid til å spille meg gjennom Portal. De fleste spill er altfor lange til at jeg får spilt gjennom de innenfor et fornuftig tidsrom. Ikke nødvendigvis fordi jeg går lei, men fordi jeg sjelden får spilt så mye. Og jeg kan ikke spille mange timer i strekk, for da klikker fruen mentalt (av fullt forståelige grunner).

  Svar
 4. André

  Så du har med andre ord kjøpt orange box da XmasB? Satt å vurderte å gjøre det samme her. Jeg har i tillegg tid til å spille, har bare ikke orket det i det siste. Litt spilling på Wii har det blitt, men det har ikke vært mye av det heller. Så for å forhindre at jeg blir helt voksen går jeg til innkjøp av litt spill i kveld.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Kjøpte meg Orange Box til Pc ja. Lastet ned fra steam (mye billigere enn å kjøpe i butikk, cirka halve prisen).

  I tillegg har jeg noen spill til PS3 som jeg ikke har spilt meg gjennom enda. Tenkte jeg skulle selge Heavenly Sword til ebGames eller noe. Bra spill, men gikk lei idet jeg prøvde å ta siste boss for n’te gang. Nå spiller jeg litt Resistance:Fall of man, Kane & Lynch og Warhawk. Med litt mener jeg da altså 1-2 timer i uka, så det er ikke så mye, akkurat.

  Driver fortsatt å sikler på en Wii, kun for Mario Galaxy.

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Den var jo fet da!

  Jeg vil ha Wii. Savner Mario 64 også…. Fingeren er som oftest ganske godt plantet hos meg og. Uh… Du skjønner hva jeg mener…

  Svar
 7. André

  Det er mer enn bare Mario til wii som er verdt pengene. Resident Evil Umbrella Chronicles er morsom med den gode gamle rail-skyte-spill sjangeren. Metorid Prime 3 var utrolig morsom kontroll på (knuser dual thumb kontrollerne) men nå som jeg har sett denne her så har jeg lyst på Xbox 360 så jeg kan spille Call of Duty 4.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Har hørt Quake skal komme med støtte for mus og tastatur til PS3. Men kontroller fungerer greit det og. Bare litt uvant med en gang.

  Svar
 9. André

  Spillte meg igjennom Portal i går. Var et utrolig morsomt spill. Nå må jeg bare komme i gang med HL2, HL2 Ep1, HL2 Ep2, osv … og litt TF2 når det blir ledig tid innimellom… Tror jeg må sykemelde meg fra jobb 😛

  Svar

Legg inn en kommentar