I helgen har jeg fri

Den observante leser har kanskje lagt merke til at det sjelden, og nesten uten unntak, ikke kommer innlegg her i helgen.

Dette er selvfølgelig ikke tilfeldig. I helgen har jeg fri. Fri fra jobben og det meste. Jeg kobler ut og prøver å ta igjen energien som ble tappet ut av meg i løpet av uken. Jeg nyter tiden med jentene mine og en liten pus, og gruer meg til mandag. Ikke fordi jeg må på jobb, men fordi jeg må så tidlig. Og fordi jeg setter så stor pris på å være hjemme for tiden. Eller ute, så lenge det er med min lille familie.

Så i helgen prøver jeg å ikke jobbe (men noe jobb blir det alltid likevel). Og bloggen står som oftest stille. Jeg bruker generelt pc’en lite i helgene. Det er vel også grunnen til at jeg har kastet ut den stasjonære til fordel for bærbar til kona. Denne helgen gikk med til filmer, besøk til bestemor, maling, flislegging (en enkelt flis), et par gode middager, og oppsett av Linux på Playstation 3. Mer om sistnevnte senere.

4 tanker om “I helgen har jeg fri

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Vi har pusset opp et lite toalett. Det har tatt sin tid (fokuset endret seg litt etter fødselen), men nå begynner det å nærme seg. Når vi (svigerfar) satte opp listene måtte vi fjerne en flis for å komme til.

  Like greit å gjøre det i helgene, for i ukedagene har jeg sjelden ork til slikt.

  Svar
 2. Espen Willersrud

  Det høres lurt ut! Jeg bruker alt for ofte helgene til å ta igjen det som henger etter fra ukedagene. I helgene kan jeg oftest arbeide uforstyrret. En gang i fremtiden skal jeg ha en fridag i uka…

  Men jeg har da sannelig en løsning selv, nå har jeg sørget for å få til tre helger etter hverandre med brett og ski, da får jeg masse rekreasjon, og ingen mulighet for å jobbe!

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Noen helger med brettkjøring hadde ikke vært å forakte. Har ikke hatt brett på beina i det hele tatt i år. Men så har jeg kanskje hatt en god grunn til det og. Noen småturer hadde likevel vært fint å få til.

  Svar

Legg inn en kommentar