Oppdatert bloggrull

Jeg har så smått begynt å oppdatere bloggrullen (lenkelisten) på denne siden. Noen er fjernet, og flere er lagt til. Noen er utelatt med viten og vilje, mens andre er glemt. Jeg skal prøve å være flinkere til å oppdatere denne i fremtiden, for det er så mange gode blogger jeg snubler over. De som jeg ender med å lese jevnlig bør få en plass.

Samtidig som jeg oppdaterte lenkene, har jeg også flyttet de til en egen side kalt «Lenker». Jeg synes dette er mer ryddig. Men rekkefølgen på kategoriene er ikke som jeg vil ha det. Jeg vil ha rekkefølgen «Blogger», «XmasB på Nettet» og til slutt «Ã˜vrige Lenker», men har ikke funnet ut hvordan jeg skal få til dette. Jeg bruker WordPress’ til å administrere lenkene, og funksjonen «get_links_list()» for å vise dem. Jeg har ikke klart å finne ut hvordan jeg kan endre rekkefølgen ved bruk av denne.

Jeg vurderer å skrive hele siden manuelt. Istedet bruker jeg mye tid på å gjøre det «lettest» mulig. Hvis ingen vet hvordan jeg kan få til dette på en mer elegant måte, enten via kode eller en plugin, kommer jeg nok til å skrive lenkesiden fra bånn av. Det er flere plugins for å håndtere lenker til WordPress, men av en eller annen grunn finne jeg aldri noen som gjør det jeg vil.

Har jeg glemt deg? Gi meg beskjed, så skal jeg se om du klarer deg gjennom nåløyet og de tøffe opptakskravene for å havne på listen til Norges 28. beste blogg ((Tordenbloggen 2007)).

20 tanker om “Oppdatert bloggrull

 1. radiohode

  Jeg har skrevet lenkesiden helt manuelt. Tungvint, kanskje, men fleksibelt. Blogrollen inne i dashboardet har jeg ikke brydd meg om på svært lenge.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Begynner å bli overbevist om at det vil gjøre det lettere for meg, radiohode. Da har jeg ihvertfall full kontroll selv.

  Svar
 3. Eugenie

  Ser jeg står i lenkelisten din, og takker for det.

  Selv gjør jeg som Radiohode, og skriver den manuelt jeg også. Nå ligger det ikke så mye på min link-side, men jeg har kontroll på hvordan rekkefølgen blir, og hvordan den etter hvert vil bli.

  Bloggrullen er ikke i bruk hos meg heller. Har kun opprettet en vanlig side og lagt inn linkene manuelt.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Takk for den, picxx. Etter å ha fomlet litt har jeg funnet ut at wp_list_bookmarks() gjør omtrent det jeg vil. Jeg kan nok få det helt som jeg vil med denne, men kommer nok til å lage siden manuelt likevel. Nå har jeg valgt å kalle på denne funksjonen tre ganger (en for hver kategori) for å sikre rekkefølgen. Den sorterer nemlig Ø før A. Skal se litt på det å lage en egen Template Page for dette, så slipper jeg og den irriterende overskriften. Men da må jeg gjøre det samme for en del andre sider også. Dette blir bra.

  Bare hyggelig, Eugenie. Det er vel fortjent. Nå gidder jeg ikke bruke mer tid på dette idag. Skal se litt på det i helgen om tidsskjemaet tillater det.

  Det ser ikke bra ut nå, men da er rekkefølgen ordnet om ikke annet.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg har prøvd å legge til de som jeg leser mest, og de som har kommentert mye hos meg. Jeg har ikke lest bloggen din før nå nylig, nettopp på grunn av en kommentar her (eller var det et annet sted?), men liker det jeg leser. Da er det bare passende med en link også.

  Ingen grunn til å få presentasjonsangst. Du skriver fint.

  Svar
 6. Cavey

  Yey! Så koselig å komme på lista di da! 😀 Ser til min store skrekk at min lenkeliste skulle vært oppdatert også! :O done Får ta storoppryddning senere 🙂

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Dette er bare en liten opprydning, Cavey. Den store kommer nok litt senere. Målet er ikke å få listen så, man bra. Og kun utifra mine personlige meninger.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Jepp. Jeg leser bloggene til de fleste som kommenterer her. Og en haug med andre. Men de som gidder å kommentere litt iblant fortjener en link synes jeg.

  Svar
 9. Eugenie

  Hehe, har lekt litt med tanken borte hos meg også… og bare linke til de som kommenterer 🙂 Men foreløpig linker jeg til de bloggene jeg er fast leser av, så får jeg se hva jeg finner på etter hvert.

  Svar
 10. XmasB Innleggsforfatter

  Men jeg lenker da ikke bare til de som kommenterer, Eugenie. Og det holder ikke kommentere for å få en lenke. Det må også være en blogg jeg gidder lese. Egentlig er det ingen regler. Jeg lenker til de jeg vil. Hverken mer eller mindre.

  Svar

Legg inn en kommentar