Funksjon savnes i Windows

Er det bare meg som savner den grunnleggende funksjonen i Windows (og så vidt jeg samtlige andre operativsystemer) som forteller meg følgende: «Hei! Jeg ser du trykker masse på tastaturet, men ingenting er valgt på skjermen…»

Altså, jeg sitter å skriver og skriver. Men på skjermen skjer det jo pent lite, for programmet er ikke valgt. Og ingen andre programmer heller for den saks skyld. Det burde vært en innebygd funksjon i Windows som sier ifra når noen sitter i sin egen verden på autopilot…

9 tanker om “Funksjon savnes i Windows

 1. Eugenie

  nei det er slett ikke bare du. Jeg satt og skrev tidligere i dag, trodde jeg. Talen min sier nemlig det jeg taster, og jeg trodde jeg satt og skrev i word, inntil jeg skulle lagre 🙂

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Auda, Eugenie. Da forstår du godt min frustrasjon. Heldigvis pleier jeg å oppdage det fort, men irriterende likevel.

  Helt i orden, André. Det er ikke alltid man har så mye mer å si enn det. 🙂

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Det gjør vel de fleste, Iversen. Men noen ganger skriver jeg for eksempel mens jeg leser noe fra en bok eller rapport, og da hender det jeg kan holde på en stund uten å se på skjermen. Mener ikke tjue minutter, men kanskje et par setninger. Irriterende uansett.

  Svar
 4. Anders

  Enig. Det skjer sikkert et par ganger i uka for meg, selv om jeg også pleier å se på skjermen når jeg skriver. Det hender jo at man skriver på den ene skjermen og leser fra den andre eller noe sånt.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Operativsystemet skulle gjettet seg frem til (og gjettet riktig) hvilket program man egentlig mente å skrive i, for deretter å vlege riktig felt/sted i dette programmet. Det kan da ikke være så vanskelig. 🙂

  Svar

Legg inn en kommentar