Valentines Day

Idag er det Alle Hjerters Dag, valentinsdagen, Valentine’s Day og så videre…

For kanskje de fleste av oss dette er den dag vi ikke bryr oss veldig om. som den romantiske fyren jeg er, husker jeg alltid hvilken dag det er idag. Jeg husker at 14. februar er det «I Heart»-dagen. Men så slutter det egentlig der. For jeg bryr meg jo ikke så veldig om denne dagen. Og det gjør heldigvis ikke kona heller. Hun forventer ingenting, men får gjerne noen blomster likevel.

Historien(e) om denne dagen trenger jeg ikke skrive noe om, for det hører man så mye om via så mange andre kanaler. Har hørt det tre ganger på radioen allerede hittil idag. Jeg konkluderer bare med at det er mange historier, og usikkert hva som egentlig er mest riktig. En ting som er sikkert er at handelsbransjen er glad i denne dagen. De tjener rått på denne mer eller mindre amerikanske sukkersøte tradisjonen. Hjerte

15 tanker om “Valentines Day

 1. XmasB Innleggsforfatter

  7 av 10 menn husker ikke dagen. 7 av 10 kvinner forventer at den blir husket.

  Løst sitert fra radioen idag. Dårlige odds med andre ord.

  Jeg er generelt flink med datoer. Husker nasjonaldager, bursdager og slikt, men ikke så flink med egne jubileum. Bommet litt på første morsdagen til kona også. Det var ikke så populært. Men rakk å finne noen blomster før det var for sent. Min egen mor hørte ingenting (kom jeg nettopp på…).

  Svar
 2. Tilbaketråkk: Hjorthen uttaler seg om ting han ikke har greie på » Valentines day

 3. Sindre

  Glem Valentine og konsentrer om de 364 andre dagene i stedet. Her i huset sier vi at vi ikke bryr oss om Valentine, men vi klarer på merkelig vis alltid å gi hverandre noe likevel.. :s

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Det er vel sånn det er for de fleste av oss, Sindre. Personlig liker jeg å feire Sønndag og Manndag i tillegg. 🙂

  Svar
 5. randi

  «denne mer eller mindre amerikanske sukkersøte tradisjonen» – Definitivt sukkret i alle fall 😉 Jeg har vasset i hjerteformede sjokoladehjerter siden jul og imorgen er de på salg… Dette er en million industri og ikke så mye å trakte etter å kopiere – oppmerksomhet er hyggelig men kjøpehysteri….

  Svar
 6. Minneapolise

  Det er en fin dag for handelsstanden, meeen det er opp til hvert enkelt par om man velger aa bidra til dette eller ikke.

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Ikke noe sukker her, Emelie. Har faktisk ikke hat tid til å kjøpe blomster heller. Samme kan det være. Imorgen starter helgen.

  Heldigvis er vi ikke så glade i søtsaker her i huset, randi. Sjokoloade og godteri forbinder jeg ikke med noen feiring.

  Samme her, Martin. Den første morsdagen er viktigere.

  I år ble bidraget særdeles lite, Minneapolise. Vanligvis kjøper jeg en blomsterbukett, men i år ble dagen(e) litt vel hektisk.

  Ikke overraskende er det en liten jente som får det meste av oppmerksomheten vår for tiden… 🙂

  Svar
 8. Eple

  Det er vel ikke så mange andre enn handelstanden og de som av en eller annen grunn trenger en god anledning for å rette opp inntrykket sitt, som virkelig har noe å tjene på Valentinsdagen. For som min klassevenninne sa, kjærligheten er da fin nok til å feires hele året. Men for all del, om handelstanden skal være med på denne feiringen, ser jeg helst at vi bare har denne ene dagen. For her jeg bor har de utvidet 14. februar til en hel romantisk uke, og jeg er nå fryktelig lei av å vasse rundt i hjerteballonger og sukkersøt musikk. En dag er nok.

  Svar

Legg inn en kommentar