Listegal

For litt over et år siden snublet jeg over en side som heter Listal hvor man kan liste opp det meste av filmer, bøker, spill og musikk. Jeg hadde lenge lett etter en god løsning for å holde orden på DVD-oversikten min, og det virket lovende. Den gang konkluderte jeg med at tjenesten ikke var helt moden, og lette videre. Jeg endte opp med DVD Profiler som jeg til og med endte med å kjøpe. Men DVD Profiler mangler noe jeg er blitt veldig i, nemlig muligheten for å bruke det via nett. Uansett hvor jeg er, eller hvilken pc jeg sitter på. Jeg liker også muligheten til å kunne dele infoen med andre.

Nok en gang har jeg snublet over Listal, og denne gangen synes jeg det ser riktig så bra ut. Jeg har gått gjennom noen lister og lagt til det meste jeg kunne finne av filmer jeg har sett og eier (import fra DVD Profiler online støttes, i tillegg til IMDB.com). Jeg har blitt litt listegæren, for det har blitt ganske mange filmer etterhvert. Jeg eier over 300 stk, og har sett det mangedobbelte. Da er det fint å kunne organisere det på et vis. Spesielt når jeg kan dele det med andre sider også, som på bloggen min.

Her er de 10 siste filmene jeg har lagt til:


Uten at jeg helt vet hva hensikten er, så har Listal et poengsystem. Hvis du registrer deg via denne linken får jeg poeng. Hvis ikke kan du selv registrere deg direkte på Listal sin hovedside.

4 tanker om “Listegal

 1. Vegard

  Jeg registrerte like så godt en konto, men merker at jeg får noia av tanken på å nok en gang katalogisere CD-ene og DVD-ene mine. Jeg har allerede katalogisert omtrent alt i det fantastiske programmet Delicious Library. Merker at jeg savner mulighet til å importere DL-biblioteket mitt.

  http://thlom.listal.com/

  Svar
 2. Vegard

  Ah, jeg letet ikke godt nok altså! Brillefint. DL er nok mac-only ja. Synd, for programmet er svært hendig, mye på grunn av muligheten til å skanne strekkoder med kameraet som er innebygd i mac-en, eller eksterne kamera eller en bluetooth strekkode-leser. Sparer meg mye tid 🙂

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Høres bra ut ja. Jeg har brukt DVD Profiler mye selv. Det fungerer veldig fint, og har mye ekstra funksjonalitet som kanskje tipper mer mot fancy. Men jeg savner en ekstra oversikt over filmer jeg har sett, og ikke bare filmer jeg eier. Det tilbyr Listal, selv om den kunne vært bedre den og. Blant annet er det ingen kobling mellom DVD og Movies ser det ut til. Det betyr i praksis at en film i DVD samlinga som er merket som Watched ikke automatisk dukker opp i Movies samlingen. Rating må også settes begge steder ser det ut til.

  Har lenge vurdert å lage en mini variant til bloggen min, basert på data fra DVD profiler, men det tar nok for mye tid.

  Svar

Legg inn en kommentar