Magiske dealere på byen

Mens jeg var inne å handlet bøker på Mammutsalg var det en liten gruppe mennesker som ropte og bar seg noe veldig utenfor. De stod tettere enn håndballspillere i pausen, og drev med dealing. Det rare var at de ikke så ut til å skjule det i det hele tatt. De kranglet om prisen, og det kunne tyde på at et slagsmål var nærstående. -Det er alt for dyrt, roper en. Det var tydelig uenighet i gruppen.

Ettersom de er ganske høylytte og brautende blir jeg nesten usikker på om det er uforsiktig av meg å gå forbi dem. De står jo rett utenfor butikken. Men jeg tar sjansen likevel, det er jo tross alt ikke en mørk bakgate dette. Idet jeg går forbi kaster jeg et raskt blikk inn i gruppen. Jeg får et glimt av varene. Dette gjenkjenner jeg. Dette har jeg vært borti før. Men jeg handlet ikke her, og solgte heller ikke her.

Så dette er altså et marked ukjent for meg. Det er her de kjøper og selger Magic kort. Og jeg som solgte de på QXL. Gateprisen er jo garantert høyere.

6 tanker om “Magiske dealere på byen

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Det er tydeligvis fortsatt marked for slikt. Jeg solgte samlingen min på nesten 4000 kort for 800 kroner. Det var et røverkjøp, men jeg var lei av å snuble i den skoesken full av kort.

  Svar
 2. Stjernesøkeren

  Hehe – du er klar over at bloggen din også har blitt åsted for dealing XmasB? Etter at jeg skrev om min fortapte lille eske innerst i skapet her har jeg sannelig fått en mulig kjøper 😀

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg får faktisk en del treff på folk som ønsker å kjøpe Magic kort, Stjernesøkeren, så dette overrasker egentlig ikke. Har fått tre forespørsler fra besøkende selv, men solgte til slutt på qxl likevel. Hadde nok fått mer på finn.no…

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Den er fortsatt god den. Kunne egentlig tenkt meg å spilt litt igjen jeg. Men tror heller jeg skal kjøpe meg noen fete brettspill istedet. Litt lettere å inkludere andre i tror jeg.

  Svar

Legg inn en kommentar