Ny Avstemning

I forbindelse med forrige post ble jeg litt interessert i å finne ut om det bare er jeg som har plagsomme naboer. Derfor har jeg laget en liten avstemning om nettopp dette. Du trenger ikke ha flere av dem for å svare «Ja».

Avstemningen finner du på høyre side så lenge den er aktiv. Etter det vil du finne den sammen med tidligere avstemninger.

7 tanker om “Ny Avstemning

 1. Vegard

  Jeg har en litt plagsom nabo på andre siden av veien. Vi ser rett ned i leiligheten hans, hvor han liker å rusle rundt naken. Når sant skal sies så har jeg aldri sett vedkommende påkledd. Fascinerende å se en eldrende herre lage seg mat i adams drakt, se på TV i adams drakt eller ligge å sløye seg på senga i adams drakt.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Hehe. Joda, sjukheit, men det tror jeg vi heller får ta i en egen avstemning senere.

  Det hørtes ut som en drømmesituasjon, Vegard. Nei vent… Jeg tenkte på noe helt annet. Føler med deg. Er du heldig flytter det inn en annen nabo av det yngre, kvinnelige slaget som følger samme mønster. Så får du litt balanse. Hos oss er det ikke innsyn hverken til oss eller de andre naboene. Jeg kunne i praksis gått naken hjemme uten å bry noen. Annet enn kona selvsagt. 🙂

  Svar
 3. M

  Det bor an aboriginerfamilie ved siden av oss, og de tilbringer mye av tiden med å sparke baller og søppel over i hagen vår, eller kaste steiner på huset eller kattene. Når de ikke gjør det, får de kjeft så fillene fyker av faren sin, noe ala ‘you’re so stupid, why are you so stupid, why can’t you just be good?!?!’ om og om igjen, mens moren roper til dem at de må løpe for livet.

  Vi har en annen nabo som liker å rusle rundt naken, men det er jo bare gøyalt:)

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Høres ut som om det er moro «down under», M. 🙂

  Naboungene syntes det var gøy å prøve å skremme kattene våre en gang, men det gjør de nok ikke igjen. Plaging av dyr tenner både kona og meg på alle plugger, så de fikk høre det. Hadde noen kastet steiner på kattene mine hadde jeg ikke lenger kunnet ta ansvar for egne handlinger. Et sted går grensen, og det er langt forbi.

  Forøvrig lite sjarmerende hvordan noen foreldre snakker til ungene sine.

  Svar
 5. M

  Nei, steinkasting mot dyr finner jeg meg ikke i. Jeg tok dem i det den ene gangen, men da var jeg ikke sikker på om de siktet på katten eller om de bare kastet tilfeldig, men jeg holder øye med dem, og hvis de noensinne skader kattene mine på noen som helst måte, da blir de ikke boende der så mye lenger. For dette er et ganske dyrt nabolag, så det er nesten garantert at de kun leier, og det kun fordi staten betaler for dem. Så det er ikke noe problem å få dem kastet ut skulle vi føle for det.

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Grei «garanti» å ha det. Har fått beskjed fra styret om at en klage til på naboen vil føre til mye det samme. Heldigvis slapp vi det, og har ingen problemer med henne idag.

  Men jeg holder fortsatt utkikk etter et nytt sted å bo, for jeg er ganske lei av blokk og naboer. Skal på visning til helgen, så får vi se hva vi tenker om det.

  Svar

Legg inn en kommentar