23 tanker om “Glemt noe?

 1. Cavey

  Gratulerer med dagen! Klart jeg husket det! (godt jeg har lagt til rssfeeden din ihvertfall). Håper du fikk en kjempefin dag!

  Svar
 2. randi

  Siden jeg ligger syv timer bak deg rekker jeg det likvel – i min tid 😉 det holder det, ikke sant?

  GRATULERE med dagen 😀

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Tusen takk alle sammen! Imponerende «oppmøte» får en si. Ti kommentar kun via feed (følte ikke for å pinge bloggrevyen/arkivet med denne) på litt over åtte timer fra halv tolv om kvelden. Om det viser at jeg har mange lesere, eller at de få leserne mine er langt over snittet nerder vet jeg ikke. Men imponerende likevel! Tusen takk!

  Svar
 4. André

  Vel her bommet jeg vist svært. Du får vel få en gratulasjon litt på etterkant da… (Dessuten er det sikkert koselig med en hyggelig gratulasjons-kommentar på mandagsmorgen. Jeg unner deg den gleden) 😛

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Takk skal du ha, André. Nå mangler jeg bare to brødre som bør ha skikkelig dårlig samvittighet… Dyre gaver er nok det eneste som kan hjelpe nå.

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Det blir 27 vintre, ettersom jeg er født på høsten våren. Så i skrivende stund er jeg altså 27 vintre, 27 somre, men 28 år? Huh?

  80-modell ihvertfall…

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Alltid gøy med ballonger, Stjernesøkeren. Festen er heller ikke før neste helg, så det er ingen bråhast med å blåse alle opp.

  Svar
 8. Grim

  «Det blir 27 vintre, ettersom jeg er født på høsten. Så i skrivende stund er jeg altså 27 vintre, 27 somre, men 28 år? Huh?»

  WTF? Høsten?

  Svar
 9. XmasB Innleggsforfatter

  Hmm. Det var rart. Du må ha lest feil. [XmasB retter opp mens ingen følger med….]

  Og det blir vel like mange somre og vintre som år. Det er typisk en vinter og en sommer i ett år.

  Svar
 10. XmasB Innleggsforfatter

  Takk for det, Einar. Kjenner følelsen av opphoping. Pleier å nullstille med jevne mellomrom jeg… Så får jeg heller lese på gamlemåten hos noen få.

  Svar

Legg inn en kommentar