Blogg til blogg kampanje (IOC)

Via Minneapolise

Verdens øyne er i forbindelse med Beijing-lekene vendt mot Kina og de systematiske overgrepene som blir begått av landets egne myndigheter, denne flombelysningen av de blodige forholdene kan vi nå utnytte til fulle.

Dette er en oppfordring til alle som har en blogg og til alle som har lyst til å protestere mot brudd på menneskerettigheter i Kina: Klipp ut denne postens tekst i sin helhet, og lim den inn i din egen blogg, slik kan vi nå så mange lesere som mulig! Ping gjerne aktuelle Dagbladet-artikler hemningsløst via Twingly (Twingly kan du pinge når som helst gitt at du har en lenke til Dagbladet-artikkelen i posten din)

Til alle lesere:

På opprop.no er det lagt ut et protestbrev du kan sende noen utvalgte sponsorer av Beijing-lekene i tillegg til et opprop du kan signere dersom du synes menneskerettighetene i Kina er verdt å kjempe for. Det er en reell mulighet for at om bare presset blir stort nok, så vil IOC endelig ta det ansvaret de så lenge har unnlatt å ta: Hjelp IOC med å hjelpe 1,4 milliarder undertrykte Kinesere, gå til denne siden og begå en skjerv:Krev ytringsfrihet for kineserne!

7 tanker om “Blogg til blogg kampanje (IOC)

 1. Tilbaketråkk: Så inderlig vel… « Irrelevanser

 2. Tilbaketråkk: Blogg til blogg kampanje (IOC) - Einars blogg

 3. Tilbaketråkk: Blogg til blogg kampanje (IOC) | problematisk.net

 4. Razorhack

  Det som hadde vært den enkleste å beste metoden for å markere sin avsky for menneskerettighetsbruddene i Kina ville være å reformere/legge ned IOC. Det var de kara som ga lekene til Kina i utgangspunktet. Og track-recorden til Kina var godt kjent allerede da. Så første brevmottager burde vel være Gerhard Heiberg..

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Tror nok ikke du er den eneste som stusset litt på dette valget, Razorhack. Som du sier var ikke Kina kjent for å være mors beste barn den gangen heller. Det er ikke mye som har forandret seg.

  Svar
 6. Tilbaketråkk: Kampen mot kinesiske brudd på menneskerettigheter er avlyst « Irrelevanser

 7. Tilbaketråkk: Kina-blogging stort sett med positivt fortegn : iNorden

Legg inn en kommentar