13 tanker om “Permalenken eksisterer ikke (302 Found)

 1. randi

  Den meldingen får jeg også – så prøver jeg idiot versjonen som er enkel; trykk på send pling en gang til, får du samme melding gjentar du idiot versjonen. Og vips; så får du den meldingen du vil ha; at innlegget er pinget!

  Ergo har jeg konkludert med at feilen er hos bloggrevyen!

  Svar
 2. André
  The requested resource resides temporarily under a different URI. Since the redirection might be altered on occasion, the client SHOULD continue to use the Request-URI for future requests. This response is only cacheable if indicated by a Cache-Control or Expires header field. The temporary URI SHOULD be given by the Location field in the response. Unless the request method was HEAD, the entity of the response SHOULD contain a short hypertext note with a hyperlink to the new URI(s). If the 302 status code is received in response to a request other than GET or HEAD, the user agent MUST NOT automatically redirect the request unless it can be confirmed by the user, since this might change the conditions under which the request was issued.

  Har du noe redirect på siden?

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Nå har jeg klikket på linken sikkert 20 ganger, randi. Får samme feil hver gang. Jaja, da pinges ikke bloggrevyen lenger…

  Svar
 4. Martin Bekkelund

  Hos meg fungerer det (tilsynelatende) hver gang. Jeg sjekker ikke alltid, men som regel. Hva med å sende en e-post til Bloggrevyen og spørre om bistand? De har sikkert en logg eller to som hjelper deg i havn.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Det er ikke så mye å sjekke, for feilmeldingen kommer med en gang (jeg har ikke installert plugin for å gjøre dette automatisk). Skal sende dem en mail, så får vi høre hva det kan være. Lurer på om feilen kom i forbindelse med WordPress 2.5…

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Det nok dårlig håndtering av redirects som er problemet. Eller feil ved selve videresendingene. Har sendt en mail til Bloggrevyen om problemet.

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg venter fortsatt på svar fra dem. Kommer til å poste det her. Jeg får ikke pinget bloggrevyen i det hele tatt.

  Svar
 8. Tornerose

  Hei du:) Dette problemet har jeg også. Fått noen svar fra dem? Jeg får opp at «bloggen er uten navn», noe jeg ikke skjønner bæret av. Får du og det? Jeg har prøvd å pinge både manuelt og automatisk, men det funker ikke. Er det noen innstillinger som kan være feil tro?

  Svar
 9. XmasB Innleggsforfatter

  Har ikke fått noe svar enda. Regner vel heller ikke med å få det, siden det har tatt så lang tid. Jeg har egentlig slått meg til ro med at jeg ikke får pinget Bloggrevyen lenger. Det er ikke en tjeneste jeg har brukt veldig mye, hverken til pinging eller å lese, så jeg klarer meg fint uten også.

  Dessuten synes jeg det er veldig merkelig at de ikke har lagt inn støtte for automatisk pinging fra bloggen direkte. Vet det finnes minst en plugin for dette, men gidder ikke ha en plugin bare for bloggreyven når jeg bruker den så lite.

  Svar

Legg inn en kommentar