Null barnehagedekning

Noen som husker Kristin Halvorsen ytre ordene ved valgkampen 2005?

«Full barnehagedekning, ellers går jeg av.» Det var det du sa, Kristin. Ordene dine ligger lagretnettet i all overskuelig fremtid. Innen to år skulle det skje. Vel, det har ikke skjedd.

For min del har det ført til stor bekymring, for nå har vi fått beskjeden: Ingen barnehageplass på oss. Det er mange politikere jeg ikke liker, de fleste faktisk. Men akkurat nå liker jeg deg spesielt lite. Du har vist deg å være en fullblods politiker, med løgnen strømmende i årene dine.

Måtte dine synder, og dine forfedres synder, bli til evig forbannelse for deg alle og alle dine etterkommere. Skamme seg burde du!

7 tanker om “Null barnehagedekning

 1. Iskwew

  Uff. Jeg kan forestille meg det, selv om jeg aldri har opplevd det. Jeg var så heldig at jeg fikk barnehageplass 5 minutter unna fra Tigerungen var 1 år.

  Jeg håper dere finner en løsning, likevel. Men det er ikke lett.

  Svar
 2. Marchus

  Tror hun er under den forbannelsen allerede. Men det skader ikke å vedlikeholde den. Hvordan ligger dere ann på listene? Vi har begynt å søke for lillepønk nå. Krysser fingre og tær at vi får plass. Avisene sier den ene dagen at det er ledige plasser på løkka og andre dager at det ikke fins noen ledige plasser. Selv om det er en god stund til vi trenger barnehage så starter vi tidlig.

  Si ifra når dere er i nærheten.

  Svar
 3. Martin Bekkelund

  Kristin står definitivt ikke på listen over mine favorittpolitikere. Strengt tatt er det ingen lang liste. Det er vel ingen liste i det hele tatt…

  Anyways, skriv et åpent brev til Kristin, legg ved eventuell dokumentasjon på at du ikke har barnehageplass, krev at de skaffer en til deg og at du kommer til å holde hennes uttalelser mot henne i en erstatningssak for å måtte bli værende hjemme.

  Gå samtidig ut i pressen med brevet.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Takk, Iskwew. Forhåpentligvis dukker det opp noen ledige plasser etterhvert. Vi har jo egentlig god tid enda, men det straffer seg visst å unger født sent på året ser det ut som. Vi er ikke alene, men det trøster ikke på noen måte i denne sammenhengen.

  Tror du kan ha rett, Marchus. (jøss begynt å skrive navnet ditt ordentlig?) Det var visst ikke så mange som ikke hadde fått plass, men samboeren til han slasken vi begge har jobbet med kunne fortelle at de og flere i barselgruppa hennes satt i samme båt. Håper det ordner seg for oss alle. Det er bare å søke så fort det er praktisk mulig. Det gjorde vi. I praksis tror jeg ikke tidspunktet for når (tror det er flaks vi trenger i denne regjeringen). Lenge siden sist nå. Er forsåvidt i nærheten stadig vekk. Kjørte gjennom «lokket» for bare et par dager siden. Og er jo ansatt i byen (selv om jeg altså ikke jobber der), så en kaffe burde kunne gå an. Eller utepils.

  Samme liste som jeg har det, Martin. I USA kunne jeg saksøkt henne for alle pengene i verden… Er det veldig straffbart å skyte politikere med paintball? Bare for å markere mener jeg… Neida, nøyer meg et lite brev jeg.

  Svar
 5. Audun

  Vi har faktisk full barnehagedekning, men det er nok ikke noe vi kan takke Kristin Halvorsen for. SV har vel knapt gjort annet enn å bryte løfter siden de snublet inn i regjeringen.

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  På den annen side har ikke regjeringene før dem klart dette heller. Man bytter bare ut et onde med et annet ved hvert valg. Politikere er stort sett like (nesten) alle sammen.

  Svar
 7. Tilbaketråkk: Full barnehagedekning i Lørenskog

Legg inn en kommentar