Har du egen blogg?

Ny avstemning! Denne gang lurer jeg på om du har en egen blogg? Jeg vet de aller fleste som kommenterer her har det, men vet også at flere besøker denne bloggen. Målet er å fange opp noen stemmer fra alle.

Avstemningen finner du (så lenge den er aktiv) i høyre side. Du vil også finne den i arkivet for avstemninger.

4 tanker om “Har du egen blogg?

  1. Geir, aka Geirsan

    Selvsagt har jeg eget domene og syns det er eneste fornuftige løsning hvis du skal blogge seriøst. Begrunnelse? Fleksibiliteten det gir. Men hvordan fikk du til den Geir, aka Geirsan-greia? Det er ikke jeg som har lagt det til?

    Svar
  2. XmasB Innleggsforfatter

    🙂 Da tror jeg vi har årsaken der. Så vidt jeg vet finnes det ingen kode hos meg som skulle endret nick på noen måte. Jeg bruker også flere nicks på min testblogg med likt oppsett som denne (det er faktisk en nøyaktig kopi), og har aldri erfart endret nick der.

    Svar

Legg inn en kommentar