Totalt antall kommentarer i WordPress 2.5?

Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg kan få oversikt over totalt antall kommentarer i Dashboardet i WordPress 2.5? Jeg har lett etter gode måter å gjøre dette på, men har foreløpig ikke funnet noe jeg synes fungerer bra.

Om noen har noen gode forslag setter jeg stor pris på det. Det greieste hadde jo vært en Dashboard Widget som også inkluderte litt mer data. Eksempelvis total antall kommentarer, innlegg mest kommentert, snitt kommentarer per innlegg, og så videre… Anyone?

9 tanker om “Totalt antall kommentarer i WordPress 2.5?

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Har ikke kjempelyst til å begynne på den jobben, Fredelig. Har ikke engang tid til å oppdatere det lille innstikket jeg har laget. Men takk for linken. Greit å vite at jeg ikke er alene. Jeg får finne et innstikk som hjelper meg litt mens jeg venter.

  Dette er bare en test av blockquote
  Svar
 2. Sissel

  Jeg bruker GeneralStats – med den får jeg oversikt over det du nevner

  Counts the number of users, categories, posts, comments, pages, links, tags, link-categories, words in posts, words in comments and words in pages.

  http://www.neotrinity.at/projects/

  Etter at jeg skiftet theme så sluttet blockquote å fungere i kommentarfeltet. Aner du hvordan jeg kan fikse det?

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg ser at du har følgende i style.css (linje 38), Sissel:

  * { margin:0pt; padding:0pt; }

  Den vil overkjøre det meste.

  Du har også den samme CSS snutten i thickbox.css (linje 4). Dersom du fjerner linjen «margin:0pt;» fra begge disse ser det bra ut. Jeg har testet med Firebug og det ser bra ut. Kan heller ikke se at det å fjerne disse linjene skaper problemer noe annet sted, men bare kommenter de ut i første omgang i tilfelle.

  HTML’en er som den skal være. Det er css som er problemet.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Får nok satse på den jeg også , Iskwew. Jeg har også funnet noe som ser ut til å være en «tom» widget for Dashboardet som det går an å fylle med egen kode. Da er det jo lett å kunne lage et eget oppsett. Skal se på det senere. Viser det seg å være enkelt og greit skriver jeg nok en liten guide her.

  Svar
 5. Sissel

  Takk skal dere ha Kristin og XmasB. Jeg hadde mistanke om at det var css som var problemet. Når blockquoteboksen har samme farge som bakgrunnsfargen så er det ganske innlysende at man ikke ser noe 🙂 Vi skulle egentlig hatt et lite forum hvor vi kunne diskutert slike ting/utvekslet erfaringer og løsninger.

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Bare hyggelig, Sissel.

  Det finnes vel et forum på Norsk WP som sikkert kan brukes. Jeg har ikke sett så mye på det, men det kan jo fint hende det hadde vært mulig å få svar der og (ihvertfall av Kristin :)). Utfordringen med slike spesialiserte forum er kanskje å få nok folk til at det blir brukt av mange nok. Jeg poser gjerne problemstillinger her, nettopp fordi jeg vet flere av de som leser denne bloggen muligens sitter med kunnskapen for å hjelpe. Har fått hjelp til nesten alt jeg har lurt på hittil.

  På min egen blogg har jeg som du ser alternerende bakgrunnsfarge på kommentarene. Det ar ført til jeg fikk litt problemer med blockquote hos meg fordi det er vanskelig å finne en farge som passer med begge de andre. Har funnet en mellomting nå, men tror jeg skal alternere bakgrunnsfargen for blockquote også, selv om det kanskje vil se litt rart ut.

  Svar

Legg inn en kommentar