Kaffebønner

Har endelig gått til innkjøp av et makro objektiv. Foreløpig er det først og fremst blitt brukt til portrett av datteren min, men i dag fikk jeg faktisk lekt meg litt med makro også. Har lastet opp et par av de jeg fikk tatt. Det er nok mye som kunne vært gjort med Photoshop her, men ettersom jeg ikke har noe annet enn en laptop tilgjengelig er det liten vist å drive med fotoredigering. Her er derfor bildene uredigert som vanlig.

Coffe Beans

Coffe Bean

6 tanker om “Kaffebønner

 1. XmasB Innleggsforfatter

  🙂 Makro er moro det. Har ikke fått testet det så mye enda, men noen bilder har det blitt. Tok noen fine bilder av roser idag. Skal se om jeg får lagt de ut snart og.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Endte til slutt på en Sigma 105mm. Foreløpig mer enn fornøyd. Noe av grunnen til at jeg valgte denne er selvfølgelig pris, men også det faktum at den faktisk skal være bedre enn Nikons alternativ når det gjelder skarphet spesielt. At jeg fikk den til 2500 fra statene hjalp jo også en del, en tredel av Nikon. Nikons 105mm er nok bedre til portrett enn ren makro har jeg kommet frem til.

  Har mange ideer til bilder jeg har lyst til å ta, så da gjelder det å bare sette i gang.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Ja, kunne jo hende jeg gikk rundt i skogen og tok makrobilder av diverse «droppings». Men tittelen burde sørge for at eventuelle misforståelser blir unngått. Har heller ikke gått over bildet i ettertid. Ser nå at det er litt grønnstikk i bildet som jeg godt kunne fjernet. Det kan også bare være skjermen på laptopen min. Som egentlig er grunnen til at jeg ikke redigerer mye på bildene…

  Svar

Legg inn en kommentar