Til Bloggrevyen gjengen

Heisann!

Det er meg igjen. Ja, dere vet, han som har sendt dere mail vedrørende den for lengst utgåtte logoen dere bruker for siden min. Og som igjen har sendt dere noen mail angående pinging av bloggrevyen. Jeg får som nevnt i et par mail ikke pinget dere lenger. Kan godt hende feilen ligger på min side, men jeg har ikke dette problemet med andre tjenester som leser min feed.

Er det noe håp om at dere vil se på dette noengang. Jeg har forstått det slik at jeg ikke er alene om å oppleve dette. Feilmeldingen jeg får er noe sånt som «Permalenken eksisterer ikke (302 found)». Det snodige er at jeg ikke kan huske å ha gjort noe med bloggen rundt tiden dette problemet oppsto.

Nå er det ikke sånn at jeg ikke klarer meg uten å pinge bloggrevyen, men det er jo en veldig fin tjeneste for å få nye lesere via. Håper dere får tid til å se litt på det. Eller om noen andre vet hva som er feil…

Skulle gjerne pinget bloggrevyen med dette innlegget, men…

4 tanker om “Til Bloggrevyen gjengen

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Takk for det. Ser at lenkesiden min er borte… Lurer på hvor lenge den har vært det? Skyldes nok WordPress 2.5 oppgraderingen. Ser på det senere.

    Svar

Legg inn en kommentar