123-bokmeme

Hey! Min første meme.

Espen og Kristin ((Jeg skrev visst posten omtrent samtidig.)) har tagget meg, og ber meg gjøre følgende

 • Pick up the nearest book.
 • Open on page 123.
 • Find the fifth sentence.
 • Post the next three sentences.
 • Tag five people, and acknowledge who tagged you.

Jeg sitter på jobb i disse timer, ellers hadde det fort blitt en fotobok (leser nesten ikke annet for tiden). Istedet blir nærmeste bok «BizTalk 2006 Recipes – A problem-Solution Approach». På side 123 finner jeg kapittelet «Document Mapping», som omhandler inline C# i BizTalk maps. Spennende greier.

Tre setninger fra fra femte setning lyder som følger:

Additionally, in the first Scripting functoid, two variables were defined that specify the date and datetime format for the EU. This illustrates another helpful use of Scripting functoids: the ability to create global variables that can be used by any other functoid within the map. In the example, the UStoEUDateFormatter method in the second Scripting functoid referenced the EUDateTimeFormat variable that was defined in the first scripting functoid.

Så det så. For de som jobber Microsoft Biztalk vil jeg absolutt anbefale denne boken, etter at du først leser «Professional BizTalk Server 2006» av Jefford, Smith og Fairweather.

Det er visst ikke bare Martin Bekkelund som er nerd.

Videre tagger jeg Kent, Anders, Sissel, André og selvfølgelig M@rqs.

6 tanker om “123-bokmeme

 1. Tilbaketråkk: Beisfjord.net » 123-meme

 2. XmasB Innleggsforfatter

  Tenkte jeg skulle tagge deg og, Kristin. Men du var jo allerede tagget. La ikke merke til at nicket mitt var der og…

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Ja, jeg tror faktisk du vant en øl. Jeg spanderer. Når og hvor er selvfølgelig uvisst, men vi klarer å treffes en dag. Kan ta med grimster også.

  Hils du og. 🙂

  Svar
 4. Tilbaketråkk: Fylleangst.com » Blog Archive » Jeg har blitt tagga, tror jeg

Legg inn en kommentar