Oppsummering av ferien

Imorgen er det på’n igjen. Tilbake på jobb. Jeg trives kjempegodt der jeg jobber nå så det er greit å begynne igjen. Jeg skulle gjerne hatt mer ferie også, men ettersom jeg bytter jobb om bare litt over en måned har ferie nok en gang blitt ofret. Jeg skal uansett ha seks uker pappapermisjon senere i år, så det er jo ikke synd på meg. Og med en tur til Thailand igjen i februar skal jeg nok klare meg fint.

Men så var det denne ferien da. Vi begynte bra med å ta turen til hytta, og så frem til late dager med mye sol og grilling. Lange turer i skog og mark med kamera lett for hånden var også planlagt. Slik ble det ikke. Etter to dager var det klart at godværet lot vente på seg, så vi reiste hjem igjen, minst en uke før vi hadde planlagt.

Og det var vel egentlig det. Resten regnet bort. Men ferien var likevel ikke bortkastet. For første gang siden fødselen har jeg fått masse tid med datteren min, døgnet rundt. Og jeg gleder meg bare mer til pappapermisjon.

Noen har kanskje lagt merke til at det har vært veldig stille her for tiden? Jeg har som nevnt hatt ferie, selv om jeg stort sett har vært hjemme, har jeg prøvd å holde meg unna pc mest mulig. De som fortsatt venter svar på eposter får nok dette imorgen.

Legg inn en kommentar