Syng med den stemmen du har!

Jeg er den typen som liker å synge. Ikke for andre mennesker selvsagt. Jeg sier jo ikke at kan synge. Men jeg liker å synge. Er jeg på en fest hvor Singstar er igang trenger jeg ikke mange pils før jeg står og gauler (tre-fire holder i massevis). Og jeg scorer som regel bra der ((Vant en en duett ved siste firmatur, bare 300 poeng unna max score!)), men den måler jo ikke hvor pent det er. For det er ikke pent, det vet jeg også. Derfor synger jeg gjerne i dusjen hjemme (ihvertfall hvis jeg er alene hjemme, kona synes jo heller ikke det er spesielt vakkert) og nesten alltid når jeg kjører bil. Da synger jeg med som om jeg var på fotballkamp og laget jeg heier på leder 15-0 ((For jeg er jo slik en fotballfan… :)))

Anyways… Idag kjører jeg da inn i parkeringshuset hvor jeg jobber, og ut av de råtne høyttalerne i bilen er det Jokke og Valentinerne som står for godlyden. Låten er Gutta, og det er jo plent umulig for en gammel Jokkefan å ikke synge med. Så jeg synger av all min røst, idet jeg svinger bilen inn på en ledig plass:

Vi pleide å gå rundt og drømme Drømme om vår hevn (yeah)

Og spesielt «Yeah» er jeg god på. Da tror jeg nok at jeg ser litt morsom ut der jeg sitter å skriker. Idet jeg går ut av bilen får jeg øye på damen som sitter i bilen tvers over meg. Og det ser ut som om hun sitter å ler stille for seg selv… Jeg syntes hun kunne skjult det litt bedre. Mikrofon

4 tanker om “Syng med den stemmen du har!

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Vi er mange medlemmer der, Kristin. Det siste halvåret har jeg blitt veldig god på barnesanger også, selv om hun lille også får Jokke iblant.

  Svar
 2. André

  Jeg er nok hakket verre jeg, ikke bare synger jeg med på sanger i bilen med utrolig falsk stemme, men jeg synger faktisk med på sanger hvor jeg ikke kan hele teksten 😉

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Teksten lærer man seg mens man synger, gjør man ikke? Det hender ofte jeg får noen aha-opplevelser når jeg synger på en sang og vokalisten synger noe helt annet enn meg. Nesten som om han/hun ikke kan teksten…

  Svar

Legg inn en kommentar