Co.mments.com fungerer ikke?

Er det bare meg, eller fungerer ikke co.mments.com helt som den skal for tiden. Jeg får lagt inn posten, med eksisterende kommentarer, men den oppdateres ikke med nye kommentarer. Er CoComment blitt et alternativ igjen, eller finnes det andre tjenester som fungerer bedre for å følge med på diskusjonene man er med på?

Lurer på hvor mange blogger som har svart på kommentarene mine jeg…

8 tanker om “Co.mments.com fungerer ikke?

 1. Bharfot

  Det stemmer hos meg også, co.mments oppdateres ikke automatisk med nye kommentarer for tida. Hvis jeg derimot går gjennom lista og klikker «recheck» for hver innlagt post, så henter den inn kommentarene. Høyst irriterende. Jeg har også sett at CoComments er kommet med ny versjon, men var så lei av den sist at jeg ikke har prøvd ennå. Håper noen andre tar saken!

  Svar
 2. Frank

  Bra du minnet meg om cocomment. Har ikke brukt det på lang tid, og er alltid lei av manuelt å prøve å huske kommentarer jeg legger inn.

  Får sjekke ut co.mments.com også, selv om det kanskje ikke virker nå. Alltid morsomt å teste ut nye tjenester.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Aiaiai… Jeg hadde jo en hel haug med kommentarer jeg har gått glipp av. Får vel svare på et par også da. Takk for tipset, Bharfot. Skal sjekke om CoComment har kommet seg senere jeg.

  CoComment var jo genialt når det kom, Frank. Men så gjorde de noe som ødela alt. De fikk jo også masse kritikk for det, og mange rømte til co.mments. Kanskje har de forbedret feilen siden jeg rømte. Egenlitg liker jeg co.mments bedre fordi jeg ikke trenger installere noe, men CoComment kan selv si ifra når det har kommet nye kommentarer. Når det fungerer da. Det gjorde ikke det for et halvt år siden.

  Svar
 4. Stian

  Ser ut til å fungere helt fint her. Har brukt CoComment før, men det ble for tungvindt. Gir co.mments.com en sjanse. Men, en ting er viktig for at jeg skal huske på å bruke co.mments.com aktivt. En Firefox-plugin. Finnes noe slikt, XmasB?

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg har ikke klart å finne en slig plugin, Stian. Selv bruker jeg bare co.mments sin knapp for enkelt å spore en samtale, også har jeg bare dratt en link til trackingsiden og lagt den ved siden av. Men jeg må innom siden for å se etter nye kommentarer.

  Hos meg fungerer co.mment som Bharfot beskriver. Jeg får sporet samtalene, men må manuelt sjekke etter oppdateringer. Mener også å huske at CoComment hadde bredere støtte for sider. Spesielt «hjemmesnekrede» blogger fungerer dårlig, men det er kanskje å forvente?

  Svar
 6. Petter

  Jeg byttet nylig fra CoComment til Co.mments, fordi jeg mener CoComment fortsatt ikke har ordnet problemene (i mange tilfeller utrolig sen med å oppdatere -jeg har feks opplevd veldig lange forsinkelser). De har i steden puttet inn reklame osv. Kjekt?

  Er det noen som har prøvd feks MyComments eller Commentful?

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Det var jo også grunnen til at jeg byttet CoComment ut med co.mments i sin tid. En rask titt på hjemmesidene til CoComment tyder på at jeg ikke kommer tilbake til dem. De har ikke oppdatert add-on til Firefox 3, men anbefaler heller folk å ikke oppgradere Firefox. Det kan virke som om de lever i en egen liten boble. Realiteten heller er nok at folk flest oppgraderer til Firefox 3 bare for å finne ut at tillegget ikke virker lenger, så da ser de etter andre alternativer, som co.mments eller Commentful.

  Jeg er også blitt veldig glad i hurtigtastene på co.mments:

  Keyboard Shortcuts Use these keyboard shortcuts to navigate quickly, view comments and track conversations. return Go to post (shift+return to open in new window) c Clear new comments g+c Go to conversations g+t Go to tracking page j Next conversation k Previous conversation o Open/close comments r Remove conversation t Track this conversation You can navigate from one conversation to another using the j and k keys. You can then invoke actions on the current conversation, including showing all comments (c) and going to the post (p). To navigate between the pages click on g (goto) followed by the the page shortcut, for example, g followed by t to go to your tracking page.

  MyComments blir ikke det samme som co.mments eller CoComment. Den gir alle kommentarer i en RSS-feed. Dermed vil en post med masse kommentarer oversvømme alle andre poster hvor det kanskje ikke er så mye aktivitet. Når den i tillegg krever en plugin for hver blog du vil følge er den fullstendig uaktuell.

  CommentFul ser litt mer lovende ut. Jeg skal prøve den litt, så poster jeg nok en kommentar eller post på va jeg synes etterhvert. Foreløpig litt negativt førsteinntrykk da jeg måtte redigere url for å få riktig side (linken for registrering går i loop). Har installert Firefox add-on, og lagt inn to poster. Det finnes også en bookmarklet for de som foretrekker det, men da får man ikke automatisk varsel ved nye kommentarer. Den klarte å snappe opp eksisterende kommentarer fra denne posten, men ikke kommentarer fra Martin Bekkelunds Windows 7. Litt urovekkende ettersom begge bruker WordPress, men jeg prøver noen dager med denne likevel. I en eventuell overgangsperiode kommer jeg uansett til å benytte co.mments videre også.

  Svar

Legg inn en kommentar