Geek? Jeg?

Jeg er visst blitt tagget av Kristin. Jeg er litt treg i opfattelsen (jeg har vært syk noen dager, så jeg skylder på det), men nå har jeg tatt meg tid til testen (som jeg tror jeg har tatt før).

80% Geek

Jeg er altså geek. Synes selv det var lovlig høyt jeg da. Kan umulig stemme, for jeg lukter stort sett godt. 🙂

Tror faktisk jeg fikk en lavere score forrige gang. Og jeg hater alle filmer og serier som begynner med «Star» ((Legg merke til at jeg her eksluderer Battestar Galactica)). Jepp, det inkluderer også søplefilmene Star Wars ((…please don’t kill me…)).

13 tanker om “Geek? Jeg?

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Vel, Kristin. De filmene er jo ikke bra. Men jeg kan gå med på at de er underholdende. Selv om dialogene ser ut til å være skrevet av en 5-åring… Flotte effekter, dårlig manus.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  For meg tror jeg nesten det har blitt slik at jeg ikke kan like Star Wars uansett. Jeg likte aldri de første filmene, men det skal jo nevnes at den første filmen kom til lerretet tre år før jeg kom til verden. Skal ikke se bort ifra at jeg rett og slett ble vant til bedre filmer før jeg rakk å se dem. Når det er sagt kan jeg nevne en hel haug med filmer som er fantastiske fra før jeg er født…

  Av de nyere filmene er det egentlig mye av det samme. Utrolig dårlige replikker i filmer fullstendig overskygget av effekter. Men podracing er utrolig kult på en skikkelig hjemmekino. Vi brukte lenge den scenen som referanse for å vise frem anlegg når jeg jobbet med tv og høyttalere.

  Og hva er egentlig greia med at fremtiden er mindre avansert enn fortiden? En naturlig konsekvens av at filmene er laget i rekkefølgen de er, men kunne de funnet på en bedre måte? Det blir jo litt dumt når teknologien i fortiden er vanvittig mer komplisert enn den vi ser langt frem i tid…

  Og hvorfor omgås ikke like aliens? Husker spesielt scenen fra nevnte podracing hvor jeg ikke kan se to like aliens ved siden av hverandre på tribunen. Ikke særlig troverdig. Er det bare mennesker som viser flokkmentalitet i disse filmene? Finnes det bare et fåtall av hver type alien? Og kvalifiserer egentlig et menneske med følehorn og latterlig dyp stemme som alien? Jeg trodde slike aliens kun tilhørte Star Trek jeg? Jeg bare spør.

  Svar
 3. Kristin

  Men; det er jo egentlig logisk at ting er mindre teknologisk i fremtiden siden alt ble ødelagt da Dark Side menneskene tok over galaksen.

  Synes podcast scena kanskje er det mest kjedelige i alle filmene.

  Svar
 4. Tilbaketråkk: Rablebloggen

 5. XmasB Innleggsforfatter

  Det er ikke det at scenen er så bra (lite er bra med disse filmene), men heller at den har veldig bra lyd. Ihvertfall mener jeg å huske at den hadde det. noe av det beste med podracing-scenen er selvfølgelig at det er svært lite dialog. Det trekker som regel ned i de fleste filmer, men ikke i Star Wars… 🙂

  Svar
 6. Geir

  Dette er vel (ut fra spørsmålene å dømme) definitivt en test man ikke ønsker for høye score på (sier jeg siden jeg «bare» fikk 57% … 😉 )

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Denne er da ikke så ille, Geir. Jeg har ingenting imot å være geek, så lenge det ikke betyr at jeg er av den dumme, innesluttede rare typen. Til tross for høy score på denne testen er jeg neppe kandidat for reality serier for nerder…

  Svar

Legg inn en kommentar