3000 nedlastinger!

Og der rundet WordPress-innstikket XmasB Quotes 3000 nedlastinger. Det er morsomt å se at folk tester, og ikke minst bruker, koden jeg har skrevet. Jeg har mange funksjoner jeg skulle lagt til innstikket, men alrdi nok tid og/eller ork. Jeg skulle gjerne oversatt til flere språk, men snakker ikke så mange selv. AJAX skulle vært på plass for lenge siden, men jeg har kommet så langt som til å kikke på det engang.

Når jeg tenker meg om ser jeg en klar sammenheng mellom barn, ny jobb og lite tid. Merkelig det der?

Anyways… Tre ganger huzzah for meg! Huzzah, huzzah, huzzah!

10 tanker om “3000 nedlastinger!

 1. Iskwew

  Grattis! Det er en morsom plugin!

  Et fromt ønske: Mulighet til å laste ned sitatene og legge dem på et annet sted, uten å bruke copy/paste. Jeg skulle gjerne ha kopiert de jeg har i bloggen til hjemmesiden min.

  kanskje du har et lurt tips?

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Det er en av mange funksjoner jeg egenlitg skulle laget for lenge siden, Iskwew. I mellomtiden er nok det letteste å bare eksportere de fra mysql databasen på bloggen til hjemmesiden. Regner med at du bruker phpMyAdmin? Der kan du enkelt eksportere en tabell til fil, for deretter å importere filen til en annen database.

  Men jeg skal om jeg ikke får tid til å lage en eksport/import funksjon snart. Det burde ikke på altfor mye jobb.

  Takk, Frank. Som du ser på denne bloggen har jeg heller ikke mye dilldall her. Og XmasB Quotes er jo ikke akkurat en nyttefunksjon.

  Svar
 3. Geir

  Gratulerer storligen! Det som bekymrer meg, derimot, er at det er så stille fra deg for tiden. Jeg er mer eller mindre avhengig av at du skriver her minst tre ganger i uken 😉

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Det er jo alltid hyggelig å bli satt pris på. Takk for motivasjonsboosten. Det var snille ord. Jeg skal skjerpe meg, men poden kan jeg nok ikke sette til side. Jeg får prøve å finne en bedre balanse mellom jobb og fritid, for nå tar jobben sitt, og fritiden blir fort spist opp den også.

  Som om ikke bloggen har fått lide, har jo også fotobloggen latt vente på seg. Jeg ligger langt etter i planene om lansering og oppdatering der. I likhet med selve fotograferingen.

  Nå har vi nettopp kjøpt ny bolig, og skal selge den vi har. Så jeg vet ikke hvor mye tid jeg har til blogging fremover egentlig, men jeg skal prøve å sette av litt tid iblant. For meg er det å trykke her en veldig fin form for avslapning, så jeg bør nesten ta meg tiden til det.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Takk. Vi bare håper folk ikke blir hysteriske med tanke på hva som skjer på andre siden av dammen, for det kan påvirke salget i ganske stor grad. Det er mye tilfeldigheter ved et salg, så vi trenger ikke denne krisen i tillegg nå. Likevel tror vi at vi skal få det vi håper på, for det er fortsatt grei flyt boligmarkedet rundt oss, og få til salgs i samme område akkurat nå.

  Svar

Legg inn en kommentar