Dreamhost.com – Et førsteinntrykk

På fredag registrerte jeg meg hos webhotellet Dreamhost.com. Registreringen gikk lett, og jeg regnet med å ha nok en hjemmeside klar i løpet av kort tid. Jeg tok feil.

Umiddelbart etter registreringen, og betaling via Paypal, fikk jeg adgang til panelet for det nye domenet mitt. Ikke overraskende var status satt til «Pending», og jeg regnet derfor med at jeg ikke trengte å gjøre noe mer før dette endret seg. Navn på domene og plan for hostingen valgte jeg under registrering, så dette skulle være i orden. Helgen gikk uten at status endret seg. Jeg stusset litt på dette, med tanke på hvor mye skryt jeg har lest av hvor raske de skulle være, men regnet med at dette ble endret i løpet av mandagen.

I dag er det onsdag og status er fortsatt «Pending». Jeg sendte en henvendelse til dem, og fikk raskt svar: «I have looked into your issue and have found that your sign up did not complete. Please go to panel.dreamhost.com, login and complete the sign up. Go to Billing > Manage Accounts. You can complete the sign up there.»

I tillegg fikk jeg tilsendt brukernavn og passord i klartekst. Ikke veldig imponerende.

Jeg sjekket panelet en gang til, for å se hva jeg kunne gjøre der. Ikke mye. Den eneste funksjonen som faktisk så ut til å gjøre noe var «Add Plan». Det er her snakk om hosting plan for webhotellet, altså hvilke avtale jeg ønsker å knytte meg til. Klikker jeg på denne kommer jeg til samme registrering som jeg brukte når jeg bestilte domenet til å begynne med. Dette har jeg gjort, og har allerede betalt for. Og mottatt kvittering fra Dreamhost på at det er betalt. Kvitteringen var forøvrig mistenkelig lite beskrivende. Den inneholdt kun en epost, ordreid, kontoid, beløp og dato. Ingen beskrivelse av hva det faktisk gjelder.

Jeg sjekket panelet igjen, og ser der at epostene som blir sendt frem og tilbake blir lagt til under «Support history». Dette er jo i utgangspunktet en god ting, men da ville jeg gjerne fått fjernet passordet først. Nå ligger det der i klartekst, og bare venter på å bli misbrukt.

Så nå sitter jeg å venter på respons fra Dreamhost igjen. De var ikke like raske på svaret denne gangen. Jeg vurderer samtidig om jeg i det hele tatt ønsker å fortsette i samme løp, for jeg sitter igjen med et særdeles dårlig inntrykk.

Oppdatering: I det jeg sendte posten avgårde jeg ny mail fra Dreamhost. De mener jeg kun har valgt domeneregistrering og ikke hosting. Dette er feil, og jeg har epost som bekrefter at jeg har betalt for hosting. De henviser meg til en link på panelet som gjør absolutt ingenting. Kanskje jeg bare skal få refundert pengene?

38 tanker om “Dreamhost.com – Et førsteinntrykk

 1. PoPSiCLe

  Jeg har valgt å ikke benytte meg av Dreamhost, av den enkle grunn at jeg har hørt mer dårlig enn bra om service og rutiner. Jeg foretrekker å enten bruke One.com eller Domeneshop.no til hosting/registrering. De er kanskje ikke de billigste, men One.com er ikke ille priset, og Domeneshop har noen ganske greie «extra features» som f.eks. shell-tilgang og full kontroll på konfigurering – dvs. at man bl.a. kan kjøre egne php.ini-filer etc. Veldig greit.

  Det er uansett snakk om småpenger å registrere og betale domener, så det er lite som egentlig lønner seg nevneverdig med å registrere seg hos de aller, aller billigste.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg valgte bort one.com av de samme grunner du beskriver om Dreamhost. 🙂 Dette domenet ligger på Surftown, som jeg generelt har hatt lite problemer med, men det har vært noe nedetid, og det trodde jeg var bedre hos Dreamhost. Har lest mye negativt om de (altså Dreamhost) også de siste dagene. Begynner å angre på at jeg ikke bare registrerte et ekstra domene på surftown, hvor jeg allerede er kunde. Det ville kostet meg en fjerdedel (men småpenger uansett), og jeg vet hva jeg får (og ikke).

  Svar
 3. PoPSiCLe

  Ok? Jeg har mange domener på One.com, og har aldri hatt problemer med de – hverken når jeg har registrert domener, satt opp webhotell, eller snakket med helpdesken. Jeg liker det at de har 24t support pr. chat, og jeg har alltid fått hjelp til problemene jeg har hatt. Ikke alltid løsningene deres er superlogiske, og enkelte ganger involverer de det jeg vil kalle forvanskninger, i stedet for bare å sette opp ting som de burde med en gang, men i det store og hele fungerer alt glimrende. Jeg har vel i dag i hvert fall 10-15 domener kjørende på One.com hosting.

  Surftown har jeg ikke prøvd, men har ikke hørt noe utpreget negativt om dem.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Skrev i siste mail til Dreamhost at jeg ønsket å refundere pengene og satse på et annet webhotell. Har aldri, og da mener jeg aldri, vært borti et mer uproft firma.

  Regner med å gå for one.com eller surftown ja. Er spent på svar fra Dreamhost nå. Kommer nok til å legge ut hele samtalen, for makan har jeg aldri opplevd.

  Svar
 5. PoPSiCLe

  Merkelige greier. Jeg har som sagt hørt mye dårlig om Dreamhost, men det har som regel ikke gått på selve registreringen – mer på driftstekniske ting, manglende informasjon om limits på lagringsplass og båndbreddebruk, dårlig oppfølging ved flytting etc.

  Jeg ser gjerne at du legger ut hele samtalen, ja – det kunne være interessant lesestoff.

  Svar
 6. Asbjørn Ulsberg

  Det høres ut som at du har vært uheldig, Yngve. Kanskje det er PayPal som er problemet? Selv betaler jeg med kredittkort direkte og har ikke hatt noen problemer med registrering, opprettelse eller administrasjon av min konto eller mine domener.

  Jeg er en lykkelig DreamHost-kunde på tredje året. Det er noe som kunne vært bedre, men for egen del veier alle fordelene opp for de få ulempene.

  Svar
 7. XmasB Innleggsforfatter

  Oioioi! Det skjer ting bak kulissene. Nå har jeg plutselig fått hosting planen registrert, men kontoen er fortsatt er fortsatt «pending». I siste mail ba jeg om å få refundert pengene, så vi får se hva de egentlig driver med.

  Det kan virke som om registreringen ikke har gått helt som den skulle på deres side, men jeg får se hva som skjer.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Pengene er trukket fra Paypal og kredittkort, så det tror jeg ikke Asbjørn. Dersom alt ordner seg kommer jeg neppe til å bytte hvis alt fungerer bra. Jeg har lest mye bra om dem også, men er i tvil om profesjonaliteten til firmaet. En rask titt på bloggen deres gjør meg enda mer usikker. Oooh. Ny mail poppet inn… (Jeg beklager den litt femi tonen der, men jeg håpet på gode nyheter fra Dreamhost. Men så var det bare mail om kommentaren din… :))

  Jeg fatter ikke hvorfor dette skulle være så vanskelig for dem…

  Svar
 9. Grim

  Jeg vet ikke hva du skal deploye (WordPress?), men jeg har vært veldig fornøyd med subsys.no der jeg har noen Django-greier gående. Rask og god service og gode priser.

  Svar
 10. XmasB Innleggsforfatter

  Kikket litt på de også, Grim. Vet ikke helt hvorfor jeg valgte de bort. Angrer ihvertfall som en hund på valget jeg endte på. Det blir WordPress ja, med temaet Grain og YABP plugin for å hoste fotobloggen. I praksis skal jeg flytte, forbedre og fylle fotobloggen som nå ligger på http://photo.xmasb.com (til test).

  Nå ser jeg at hele support historien er blitt fjernet fra panelet hos Dreamhost. De har satt opp riktig hosting plan, men kontoen står fortsatt som inaktiv. Linkene som virker «riktige» å benytte for videre oppsett gir feilmelding «Please fix the error below!» uten noen «error below», eller har tilsynelatende ingen funksjon i det hele tatt. Det hele virker utrolig simpelt og dårlig. Som nevnt har jeg bedt om å få refundert pengene, så jeg får se hva de gjør.

  Svar
 11. XmasB Innleggsforfatter

  Siste mail fra Dreamhost: «Ok! I have set the account to disabled. The system will release the payment you had made.»

  Da var det eventyret over. Nå er jeg tilbake der jeg var på fredag: Hvilket webhotell skal jeg gå for? Surftown (som jeg allerede har, og kan dermed bare legge til et domene), one.com (som er omtrent som one.com, men som jeg har et blandet inntrykk av), subsys.no (som jeg egentlig ikke har fått noe ordentlig inntrykk av enda) eller andre (f.eks hostgator eller lignende).

  Nå gjenstår det bare å se om Dreamhost klarer å returnere pengene mine…

  Svar
 12. Audun Sæther

  Jeg må innrømme at jeg selv aldri ville gått for en leverandør som ikke holder til i Norge. Mulig jeg er skeptisk, men jeg trives vel best med at de man prater med skjønner norsk, i tillegg til at serverne står i Norge. Skulle man få problemer med nettet utenfor Norge, har vi jo fortsatt vårt eget lille LAN…

  Men det er mulig jeg er litt sær, der 🙂

  Svar
 13. XmasB Innleggsforfatter

  Det burde jo ikke være noe problem, Audun. Jeg benytter mange tjenester som befinner seg utenfor Norge, og har svært sjelden noen problemer. Og jeg har på ingen måter mer problemer enn innenfor landegrensene.

  Dreamhost har likevel vist seg å være utrolig vanskelige. Etter forrige mail (se min forrige kommentar) spurte jeg om pengene ville bli returnet til PayPal konto. Da ble det henvist til «Terms of Service» hvor det står tydelig at de ikke refunderer til PayPal. Dette etter at de har gitt beskjed om at de skal refundere pengene. Med andre ord er det svært liten kontroll og sammenheng mellom ord og handling. Når det tidlig er tydelig at de ikke engang aner hva jeg faktisk har betalt for er det klart tegn om å finne alternativer… Jeg har nå opprettet en Google Checkout account, og spurt om de kan betale på den. Sikkert ikke, men verdt et forsøk. Makan til idiotfirma har jeg aldri vært borti. Eller bare vært ekstremt uheldig med kundebehandler.

  Svar
 14. Geir

  Jeg har bare opplevd negative saker med én leverandør, og det er One.com. Jeg bruker norske Servethworld, og de er stort sett meget stabile og gode. Opplevde litt nedetid i sommer, men det har ordna seg nå. De har et meget godt kontrollpanel, og du har en enorm fleksibilitet uansett hvilket nivå du befinner deg på. Eneste ulempen er at det er litt dyrt for enkeltpersoner (60 kroner måneden), men siden jeg deler på det sammen med slekta, så blir det ikke så galt.

  Den andre løsningen jeg anbefaler, er GoDaddy. Stifteren virker litt råharry, men jeg har alltid fått det jeg har bedt om av de. Jeg har prøvd både domene og hosting. Ved domene, har jeg pekt videre til Servehworld og benyttet meg av den gedigne plassen jeg har tilgjengelig der, men brukt domenenavnet jeg har registrert hos GoDaddy. Denne løsningen koster ca 60 kroner året, og er den løsningen jeg anbefaler elevene mine og venner som ikke vil bruke for mange penger på dette. Det er en kjapp innstilling i kontrollpanelet om viderepeking av domenet, og det fungerer veldig bra. Eneste ulempen: Alle sider man går videre til, vil ha tittelen til det første domenet når du surfer. Men det er noe jeg kan leve med.

  Summa Summarum: Servetheworld og GoDaddy har alltid levert varene til en fornuftig pris. One har jeg hatt problemer med.

  Svar
 15. Lasse G. Dahl

  Jeg tror nok du må ha vært veldig uheldig med kundebehandler. Enten det, eller så har jeg vært veldig heldig – jeg har kun gode ting å si om kundeservice spesielt og Dreamhost generelt.

  Svar
 16. Eugenie

  Selv har jeg god erfaring med nordkappnett.no og føler jeg har mer kontroll og kan administrere kontoen min bedre enn hva jeg kunne hos domeneshop som nevnt i en kommentar over. Skal man ha noe billig, tror jeg nok man må utenlands, men selv foretrekker jeg norsk kundeservice, tilfelle jeg trenger hjelp. Der er folkene på nordkappnett veldig greie.

  Svar
 17. Geir

  Apropos support: Jeg har aldri vært borte i et bedre selskap en Smugmug. Denne fotogalleritjenesten har over 300 000 betalende medlemmer, likevel tar det bare et halvt døgn å få personlig kontakt med support. De har tretti ansatte, og hele greia er en familiebedrift. For noen uker siden fikk jeg tilsendt skulderreimer til speilreflekskamera helt gratis. Så jeg sendte en mail for å høre hva de kunne tilby elevene mine. Svaret var at de skulle få hver sin reim, verdi 200 kroner, og gratis proffversjon av domenet i ett år til en verdi av 800 kroner. De svarer alltid personlig, hyggelig og til saken. Jeg er ekstremt imponert. Hvis Dreamhost og andre hoster kunne levere samme service og ytelse som Smugmug, så hadde de revolusjonert nettbransjen. Og Smugmug: Kåres til beste fotogalleri på nett gang etter gang.

  Svar
 18. Anders-Meyer Eldøy

  Eg har sjølv brukt dreamhost i mange år til egne og andres prosjekter. Service og tilbod er upåklageleg. MEN det er eit men, dreamhost har dårleg responstid mot Noreg. Og ting går litt treigt, det ser ut til at flaskehalsen ligg nokre hopp utover i det norske telenettet. Andre som opplever det same? Det kan ta opptil 2-3 sekunder etter eit klikk til noko skjer.

  Svar
 19. Kyrre Baker

  Jeg tror også du har hatt uflaks. Med tre unike brukerkontoer hos Dreamhost har jeg kun gode ting å si om kundeservice og seriøsitet. Det er rart med det, men Dreamhost har faktisk vist seg å være raskest på svar når jeg har trengt hjelp eller sendt inn en support-forespørsel. Den rare delen er at de- selv om de sitter i en annen tidssone er raskere enn Domeneshop, Nordkappnett One og andre jeg noen sinne har husket jeg har brukt.

  Svar
 20. PoPSiCLe

  Vel, jeg må si jeg fremdeles er happy med One.com – med de nye løsningene med økt diskplass er det også veldig greit med plass for pengene. Jeg har aldri opplevd dårlig support fra dem, jeg har dog opplevd at de stengte det ene domenet mitt, og dessverre var det der registrert feil epostadresse, så jeg fikk ikke skikkelig beskjed, men det var jo min feil – både det at de stengte den og at jeg ikke fikk varsel. Grunnen til stengingen var noen filer som lå ute som var ment å deles med venner, lå åpen for Googles robot – vips, noen hundre gig med trafikk på en ukes tid 🙂

  Dessuten tar det aldri mer enn et minutt eller to å få svar fra online-chaten til One.com (også norsk/dansk-språklig) 🙂 Mail får man svar på i løpet av… et halvt døgn eller så, normalt.

  Svar
 21. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg fikk nettopp en mail fra Brett i Dreamhost som hadde en helt annen tone. Han beklaget den oppføringen jeg hadde fått, og forklarte at jeg kunne få igjen penger via den kanalen jeg ønsket om jeg ville det. Han ville selvsagt helst beholde meg som kunde, og kunne sette opp domenet i løpet dagen om jeg heller ønsket dette. Forrige kundebehandler klarte ikke å hjelpe meg i det hele tatt. Jeg takket ja til dette, men presiserte at førsteinntrykket var ekstremt dårlig og at jeg ikke ville tåle mer tull fra deres side. Jeg krysser fingrene for at de klarer å få til dette nå.

  Jeg ga dere som anbefalte Dreamhost skylden for dette valget, så nåde dere om førsteinntrykket holder seg… 🙂

  Svar
 22. Espen Willersrud

  Selv har jeg vært bevist på å finne noen som holder til i Norge etter tjenester av varierende kvalitet fra web10.nu. Flere anbefalte Subsys, og det langt i fra uten grunn. Kan anbefales om du skulle finne på noe annet…

  Svar
 23. XmasB Innleggsforfatter

  Som ved magi ser det nå ut til at alt går som «forventet». Domenet er registrert (nei, dere får fortsatt ikke vite det :)), epost er satt opp og tilganger til ftp er på plass. Nå venter jeg bare på at dns tjenester blir oppdatert på verdensveven. Jeg regner med å kunne få hele stasen klar til besøk i løpet av noen dager. Morsomt hvordan bytte av et enkelt menneske kan gjøre så stor forskjell.

  Hadde jeg nå bare fått masse tid til å faktisk ta bildene som etterhvert skal fylle opp fotobloggen…

  Navn og url for fotobloggen blir publisert når den er ferdig. Hverken før eller siden.

  Svar
 24. Stjernesøkeren

  Skrekk og gru >< Godt de fikk en på saken din som faktisk hadde folkeskikk og litt peil på hva han holder på med til slutt 🙂

  Vi ville ha en norskbasert tjeneste for vårt webhotell, så vi hadde Hostean før… Det var bare tull og tøys. Tror det er en enmannsbedrift, det gikk bra en stund, men så ble det nedetid, nedetid, nedetid og mer nedetid uten en eneste beskjed om hva som foregikk. Ingen kommentarer på siden over status for serverne og ingen svar når vi purret på dem. De brukte også mange uker på å komme tilbake til oss på enkle spørsmål, og måtte også få tilsendt tidligere eposter som «bevis» for at de faktisk hadde lovet oss ting tidligere…

  Bah. Nå har vi ProISP og så langt har det gått svært bra 🙂 De har hatt en periode med angrep på serverne nå, men de svarer raskt og gir beskjeder fortløpende – that helps.

  Svar
 25. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg har også prøvd Hostean tidligere, men det ble litt tull og tøys for min del og. Det gikk forsåvidt greit, men ettersom det bare er en person var det ofte vanskelig når ting ikke gikk greit. Det viste seg at mannen som drev/driver Hostean er en bekjent, så det var litt kjedelig når jeg etterhvert skulle forlate skuta. Til gjengjeld var det bare et hobbyprosjekt jeg hadde der. Jeg lot bare domenet dø hen.

  Foreløpig inntrykk av «nye» Dreamhost er derimot veldig bra. Ting fungerer fint, og er lett å sette opp. I skrivende stund kopierer jeg innhold til ftp-serveren og skal sette opp WordPress om en liten stund. Har også fått satt opp Google til epost, og satt opp videresending av denne igjen. Alt ser i det hele tatt ut til å fungere.

  En ting som Dreamhost hele tiden har imponert er responstiden på epost. Jeg har enda ikke ventet mer enn noen få timer på svar. Noen ganger har det bare gått minutter. Til tross for at første kundebehandler jeg fikk burde hatt en annen jobb…

  Svar
 26. XmasB Innleggsforfatter

  Da er den nye bloggen oppe. Alt virker fint, og hastigheten er faktisk litt bedre enn hva den er hostet på dette domenet. mange har antydet at hastigheten kunne bli treger fra Norge, men det har jeg ikke lagt merke til foreløpig. Heller tvert imot.

  Det blir morsomt å få alt på skinner. Har foreløpig bare kopiert fra en blogg til en annen, men skal bruke litt tid fremover for å få alt skikkelig i gang. Noen har sikkert fanget opp en url allerede, men dere andre får pent vente til jeg har ordnet alt. 🙂

  Svar
 27. Geir

  Da venter vi i spenning på resultatet. Det er vel tross alt det som teller til slutt, selv om gode opplevelser på veien betyr mye.

  Svar
 28. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg var veldig fristet til å bare droppe hele Dreamhost, men det viktigste var jo at jeg fikk opp domenet. Nå er domenet oppe, og jeg kan begynne å legge inn bilder og tekst for å få det som jeg vil. Tror dette kan bli bra.

  Det er en link til White Zulu på den allerede, Geir, så du blir nok blant de første som kommer til å finne den.

  Svar
 29. Asbjørn Ulsberg

  Godt å høre at alt endelig er falt ned på riktig plass, Yngve! 🙂 Ut fra beskrivelsen virker det som om du driver og skal innstallere WordPress manuelt… Gjør du det? I så fall gir du deg selv veldig mye fullstendig unødvendig ekstra-arbeid. Under Goodies: One-Click Installs kan du innstallere WordPress og diverse andre webapplikasjoner med ett enkelt klikk.

  Det gjør ikke bare innstallasjon enklere, men ikke minst oppgradering til nye versjoner. Ett enkelt museklikk er hva som skal til for å oppgradere én, to eller tusen ulike WordPress-innstallasjoner til siste versjon. Stort enklere kan det ikke bli. 🙂

  Svar
 30. XmasB Innleggsforfatter

  Selvfølgelig installerer jeg WordPress manuelt. Det tar jo 1 minutt. 🙂 Jeg vet det er mulig å installere med One-Click, men jeg ønsker å ha full kontroll selv. Spesielt ettersom jeg kopierte WordPress og mysql fra en eksisterende installasjon. Oppgradering med et klikk høres bra ut, men da er jeg usikker på hvordan jeg skal håndtere eventuelle feil med innstikk og tema. Jeg liker å ha den kontrollen selv. Jeg er en nerd tross alt.

  Men ser ikke bort ifra at jeg må teste med en installasjon av testblogg, for å se hvordan det hele fungerer.

  Svar
 31. Asbjørn Ulsberg

  Du har ikke noe mindre kontroll over WP om du innstallerer med One-Click. Det innstalleres i samme database på akkurat samme måte som du ville gjort selv. Fordelen er at oppgradering blir One-Click også. Men da du kopierte fra en eksisterende innstallasjon, kan jeg skjønne deg.

  Oppgradering gjør ikke noe mer enn den ville gjort om du oppgraderte ved hjelp av FTP eller wget selv, så du får de samme problemene med tanke på innstikk o.l. uansett hvordan du velger å oppgradere. Oppgradering skjer jo ikke automatisk, du velger selv når du ønsker å gjøre det. Du har full kontroll over alt, men innstallerer du på egenhånd mister du One-Click-mulighetene.

  En mulig løsning i ditt tilfelle ville jo vært å innstallere med One-Click først, for deretter å importere databasen over den innstallerte. Det burde fungert helt fint.

  Svar
 32. Mosley

  Stjernesøkeren: jeg driver og kikker på proisp til mine domener og nettsider, så jeg lurte på hvordan du opplever dem? evt om andre har erfaringer med proisp? ønsker ikke å bruke en utenlandsk, så derfor sjekker jeg ut proisp ettersom mine andre domener ligger hos en annen udugelige norsk leverandør.

  Svar
 33. thallyhoo

  mosley: jeg har selv god erfaring med proisp og har hatt 3 domener der i over 2 år nå og skal nå flytte de resterende domene til proisp etter bare god erfaring. hastighet, stabilitet og god og rask kundeservice gjør proisp overlegne og ikke minst på joomla og cms systemer som selv one.com anbefalte meg til å bruke proisp.no søk på «proisp erfaring» på google f.eks så vil du finne mange andre som har erfaring med dem.

  Svar
 34. Stjernesøkeren

  Aj aj aj – tok meg litt tid før jeg så den ja 🙁 Men på pluss-siden så har vi fått enda mer erfaring med ProISP 🙂 Vi er svært fornøyd. De har som nevnt over tidvis hatt noe problemer med at serverne er kneler grunnet ymse angrep, men de er raskt ute med beskjed, gir god respons når vi sender inn henvendelser og er i det store og hele flinke på kundebehandling.

  Svar
 35. XmasB Innleggsforfatter

  Godt det finnes mange gode alternativer der ute. Jeg er ihvertfall ikke fornøyd med Dreamhost. Men har betalt for 8 måneder til, uten mulighet for refundering, så jeg kommer til å prøve litt til. Skal bytte server i løpet av kort tid, så får vi se om det hjelper litt.

  Svar
 36. Geir

  Ser at de anbefaler ProISP her. Jeg er av akkurat samme erfaring som disse andre. Jeg er IKKE fornøyd med Dreamhost og skifter til jul, ProISP holder til noen få kilometer fra der jeg bor, og svarer personlig på oppfølgingsmeldinger, stabile er de også. Jeg er skeptisk til OneClick-løsninger og liker å ha kontroll selv, og har vel en opparbeidet skepsis til de megastore selskapene som dominerer marketdet, som Dreamhost, One osv. Eneste unntaket er GoDaddy, som går og går og går og går, men hvor det er viktig at du har kredittkortet ditt i orden. Ellers sletter de sidene dine før du rekker å tenke tanken på fornyelse.

  Svar
 37. XmasB Innleggsforfatter

  Høres ut som om du har fått samme erfaringer som meg, Geir. Jeg kommer også til å bytte ganske snart. Sist gang jeg snakker med Dreamhost skulle de flytte meg til en annen server. Det skulle skje uten at jeg merket noe i løpet av en ukes tid, men jeg skulle få en mail når det var gjort. Det er over en måned siden, og ingen mail enda. Men kan hende jeg har blitt flyttet, for jeg synes ting er litt raskere enn tidligere.

  Svar

Legg inn en kommentar