18 tanker om “Enda en fotoblogg

 1. Svenna

  Gratulerer med fotoblogg. Synes det var fin layout/design på sida. Tøft nan på bloggen og. Hvis jeg skal si en ting til må det være at det og er ganske bra bilder. Kanskje jeg skal si en ting til? Nei, jeg lar det være.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Takker og bukker, Svenna. Jeg skulle ønsket at jeg hadde fått lagt ut mer bilder, men har ikke så mye tid til å drive med den som jeg har ønsket i det siste. I det hele tatt har det siste året vært veldig preget av lite tid. Det begynte cirka en måned før jeg og kona dro på sykehuset for en fødsel… Og har også vært mitt beste år hittil. 🙂

  Nå har jeg nettopp begynt pappapermen, så jeg får nok tid til både fotografering og (foto)blogging.

  Svar
 3. Petter

  Oi så lekre bilder! Lynet og litt hadde jeg sett før, men… jeg limte inn adressen i RSS-leseren med det samme. Gleder meg til fortsettelsen. Brukervennlig design som gjør det enkelt å bla i bilder fra første stund.

  Svar
 4. Liljefot

  Heisann XmasB 🙂

  Dette navnet på den nye fotobloggen din likte jeg faktisk mye, mye bedre! Var denne et av de forslagene du kom med? (hmm…følger ikke med, jeg…) Skal ta en nærmere titt i dagene fremover, men var innom nå, og bildene var virkelig tøffe og fine. Som Petter ovenfor sier, så har jeg jo sett mange av dem allerede, men gleder meg til nyere!

  Gratulerer med pappapermisjon! (er det det man sier?)

  (hilsen Karolina) 😉

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Takk for det, begge to. En del bildene av der har jeg hatt liggende her tidligere, ja. Skulle jeg først sette opp en egen fotoblogg virket det fornuftig å ta med de bildene jeg liker best. Bildene av lyn er absolutt blant de.

  Forhåpentligvis kommer jeg til å klare å holde en jevn strøm av oppdateringer fremover. Men ta det med ro, jeg kommer ikke til å ta bilder av veggen hjemme bare for å ut et bilde… 🙂

  Svar
 6. Framed and Shot

  Gratulere og endelig tilbake!! Navnet er flott – vi synes det klinger langt bedre enn det du vurderte først 😀 Layouten på siden er selvsagt helt topp i våre øyne! 😉

  Gleder oss til flere bilder fremover!

  Svar
 7. Audun Wangen

  Ser virkelig bra ut, og jeg liker spesielt godt at du har tatt med Exif-data. Da kan en foto-n00b som meg lære noen triks også.

  Spørs om det ikke kan dukke opp et arkiv fra min side snart også, bare jeg får surret meg til å sette det opp.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Godt navnet har falt i smak hos flere enn bare meg. Jeg har vært innom mange forslag og brukte lang tid på å bestemme meg. Endelig ble jeg fornøyd med hva jeg endte opp med.

  Regner med at dere likte layout, Framed and Shot. Jeg har kikket på et tjuetalls forskjellige temaer, men har ikke funnet noe som var i nærheten av Grain/YAPB.

  Jeg har prøvd å sette opp bloggen med den info jeg ønsker å finne hos andre. EXIF savner jeg ofte på bilder jeg ser. Det er ikke bare n00bs som har nytte av det.

  Svar
 9. Audun Wangen
  Jeg har prøvd å sette opp bloggen med den info jeg ønsker å finne hos andre. EXIF savner jeg ofte på bilder jeg ser. Det er ikke bare n00bs som har nytte av det.

  Sant. Jeg må si det ser veldig bra ut. Når AJAX-grensesnitt først funker er det veldig brukervennlig og ikke minst pent å se på.

  Svar
 10. Cavey

  Nice 🙂 Går rett i rss-programmet mitt! Jeg er en kommentar- og detalj-freak, så jeg hadde foretrukket om jeg kunne se de uten å trykke en ekstra gang. F.eks. at hvis jeg trykket de frem en gang, så kunne fotobloggen husket valget mitt, og fortsatt å vise det på de neste bildene jeg klikket meg videre på.

  Lekre bilder!!

  Svar
 11. Liljefot

  sukk Jeg savner oppdateringer fra deg oftere enn hver fjortende dag! 😯 Ikke at du MÅ skrive alt mulig babbel bare for å underholde frøken Karolina, men hallooo, har du ikke lyst til å underholde bittelittegranne?….:P

  Klem og god helg 😀

  Svar
 12. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg vet det har vært litt stille her det siste, Liljefot. Jeg er for tiden i pappaperm, og erfarer at dagene flyr. Bloggen har rett og slett ikke blitt prioritert. Men jeg skal nok få plass til noen poster fremover også. Men ikke i helgen. I helgen blogger jeg nesten aldri.

  Følg med, så kommer det nok noen poster snart. Jeg har noen kladder liggende…

  Svar
 13. XmasB Innleggsforfatter

  Takk, Joakim. Planen er så absolutt å legge ut bilder jevnt og trutt (så lenge jeg har noen bilder som er bra). Litt treg start, men det kommer seg nok.

  Svar

Legg inn en kommentar