Tilbake på jobb

Da var tiden med pappaperm over. Jeg sitter på kontoret, og prøver å oppdatere meg så godt jeg kan. Det er ikke bare bare når to innleide konsulenter har gjort jobben min mens jeg har vært borte de siste seks ukene. Og de er jo ikke her idag…

Det er godt å være tilbake på jobb, selv om jeg gjerne hadde tatt en pappaperm til, eller fem. Å være hjemme med datteren min har vært en fantastisk tid, selv om hun har blitt litt pappadalt av det. Mandagens frokost på jobben ((Et tiltak som ble satt i gang noen uker før jeg gikk ut i perm. Kan anbefales på det sterkeste.)) er unnagjort, og jeg er klar for å sette meg inn i utfordringene som venter på meg. Skal bare skrive litt her først… 🙂

Siste helg i permen ble fort fylt opp. På fredag var det julebord med jobben, Abba-dragqueens og lite alkohol, jeg skulle nemlig opp tidlig på lørdag. Kona jobbet lørdag morgen, som betyr at jeg inntar min rolle som barnevakt. Mens det frister å ta noen ekstra glass på et julebord, vet nok de fleste foreldre at det ikke er verdt det når ungen våkner dagen etter. Jeg tok derfor siste buss hjem, og var uthvilt, frisk og rask når det lille bursdagsbarnet våknet i det kona dro på jobb en gang før syv om morgenen. Videre var det bursdagsfeiring, og forberedelse som tok det meste av dagen. Vi hadde bestemt for å dele opp gjestene for å få plass til alle. Så lørdag var det venner på besøk, med og uten barn. Undervannsfotograferingen jeg skulle på samme dag glemte jeg fullstendig. Søndag var vi i dåp, og hadde enda en bursdagsfeiring, denne med familien på besøk. Dermed gikk hele dagen der også.

Helgen var med andre ord slitsom, men utrolig koselig. Bursdagsbarnet har også storkost seg, og har vært i strålende humør hele helgen.

Nå er kaffen på plass, så jeg får jobbe litt. Jeg hadde egentlig planer om en julekalender i bloggen ((Hvem har ikke det?)), men jeg får se om jeg får tid til å gjøre den ferdig.

Legg inn en kommentar