Firmaakebrett?

Nå som snøen har fått lagt seg skikkelig har jeg begynt å tenke litt når jeg trasker til jobb. Det er jo nedoverbakke hele veien omtrent, så kanskje jeg skal begynne å ake til jobb? Ingen biler kjører der heller. Nesten.

Så da er vel egentlig bare å gå innkjøp av et rått akebrett, så jeg kan komme meg enda raskere på jobb. Og akebrettet er jo også knall å bruke for å få ei lita jenta til barnehagen.

Det er nesten så jeg vurderer dette seriøst, bortsett fra det å ake selv kanskje.

6 tanker om “Firmaakebrett?

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Tror nok jeg uansett kan kjøpe det for å dra et stykk trøtt unge til barnehagen. 🙂 Så får jeg heller ake med henne hjemover.

  Svar
 2. Liljefot

  hehe, synes absolutt at du skal gjøre det! 😀 Fikk lyst til å gjøre det samme som deg, nå:) hehe, skal ikke se bort ifra at en akende, sprø jente farer forbi en eller annen bakke snart….. 😉

  Mens folk står igjen på toppen og lurer på hva som skjedde nå….. 😆

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Å dra med seg akebrettet hjem er uansett ikke veldig langt, Thomas. Det er ikke lange aketuren, da jeg bor cirka 5 minutters aking unna jobb (inkludert å gå til det begynner å helle nok).

  Ett (sammensatt) ord, Grim. Men du har sett meg med ski på beina. Jeg tror neppe det hjelper at de er sinnsvakt korte… Og snowboard til jobb blir fort litt tungvint. Tror heller ikke vesla er så god på miniski, og jeg tør nok ikke bære henne med ski på beina.

  Når skal det bli mulig å teleportere seg dit man vil, egentlig?

  Svar

Legg inn en kommentar