God Jul!

Ønsker alle en riktig god jul! xmas_gift

Håper også dere får det roligere rundt dere i juletiden enn hva vi har om dagen. Nå har vi flyttet inn i ny bolig, og har brukt mye tid på å få ting på plass. Vi er langt fra ferdig, men likevel langt på vei. Det er bare så mye som skal ordnes, settes opp og ryddes på plass. Vi har fått på plass internett og digital-tv ((Ikke at jeg har tid til å se noe på tv, men jeg tar opp alt sammen til roligere tider.)), og det er jo det viktigste! Kjøkkenet ble kjempefint, men mangler fortsatt fliser. Det kommer etterhvert. Ellers må vi ha nytt toalett (ingenting som å være førstemann på et nytt toalett, vet du :)), nytt garderobeskap (det er bestilt og er DIGERT!), noen flere lamper og ellers masse småtteri. Men bra blir det! Jeg må også montere to skap, en kommode og en seng, i tillegg til kommoden jeg satte opp igår.

Enda godt vi ordnet julegaver i november…

Jeg får fortsatt spørsmål om julegaveønske, så det er tydelig at mange savner fjorårets ønskeliste til jul. I år gjør vi det enkelt. Jeg ønsker meg ett stykk Nikon D700, gjerne sammen med det overraskende billige objektivet: Nikkor 10-800mm F1.8 ED-IF AF-S II VR ((Knallobjektiv!)).

Jaggu står det ikke et juletre uten pynt hjemme også ((Som det meste av kåken…)). Enda godt vi ikke feirer jul hjemme i år…

8 tanker om “God Jul!

 1. XmasB Innleggsforfatter

  Takk for det, Einar. God jul til deg også. Nyt juleferien du som har den. Selv skal jeg jobbe både julaften og nyttårsaften i år.

  Svar
 2. Geir

  God jul til deg også. Du har vært et trivelig bekjentskap i 2008. Når det gjelder den Nikkor-linsa, så er jeg enig. Den er helt rå.

  Svar
 3. Audun Sæther

  Vi måtte også (halveis) flytte inn i huset før vi kunne begynne å feire jul. Mye stress og litt kaos, men når alt er gjort kan man definitivt sette seg ned og ta en øl med veldig god samvittighet.

  Riktig god jul til deg og dine 🙂

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Det samme til deg, Geir. Jeg har satt stor pris på dialogen med deg i året som har gått. Jeg lurer forresten på når du skal fortelle hvem som stod bak de forskjellige bildene i den siste konkurransen din på White Zulu? Vinnerbildet var ingen overraskelse, men jeg lurer jo litt på hvem som tok det. Kan nesten gjette meg til et par av de andre. Det Nikon objektivet(!) skulle jeg likt å sett. Nevnte jeg at det har Makro funksjon på ekte 1:1?

  Jeg hadde gledet meg til en velfortjent øl til maten ikveld, men jeg er noe ufrivillig blitt sjåfør i år igjen. Det spørs om jeg ikke skal kose meg med en liten juleøl før jeg legger meg likevel. Det har vært mye å gjøre siste ukene, Audun, men det er deilig å se når ting begynner å komme på plass. Med nytt kjøkken og nye hvitevarer, i tillegg til ny maling på nesten alle flater, er mye gjort. Rett over nyttår skal toalettet pusses opp. Det er alltid noe å ta tak i. I går satte vi alt til side og pyntet juletre, mens vi hørte på julemusikk. Kanskje kommer julestemningen krypende snart…

  Svar
 5. Marianne og Petter

  God jul til dere! Ikke bli skuffet hvis gavene ikke faller i smak hos veslejenta – papir og esker er ofte det mest spennende. Nyt det mens det varer… Ha en finfin jul alle tre! 🙂

  Svar
 6. Geir

  Hvis du sveiper innom White Zulu, så finner du svaret på det du lurer på. Og når det gjelder det Nikkorobjektivet, så er det jo fascinerende hvordan Fisheye-funksjonen slår ut på 800mm.

  Og med det senket julefreden seg over heimen.

  Svar

Legg inn en kommentar