Langrenn som splatterfilm?

En kveld for noen dager siden sitter vi samlet en liten gjeng å ser på langrenn på tv. Spurt. Langrennsløperne har god fart mens stavene veksler hurtig mellom bakkekontakt og to meter over bakken. Plutselig spruter blodet fra øyet til en løper, men skrikene fyller stuen. Det måtte jo skje før eller siden. En blodig stav med et øyeeple på piggen fortsetter som om ingenting har skjedd. Langrenn er en tøff sport, og langrennsløperen kan ikke stoppe for å se hva som er grunnen til skrikene han hører stadig fjernere bak seg. Den spiddede mannen har falt til bakken, og blodet støter fortsatt ut av den åpne øyehulen, men med mye mindre kraft en tidligere. Det er blod overalt. På det gjenværende øyet kan man se den livskraften forsvinne idet de siste rykningene gir seg.

Nei? Ok, men det kunne skjedd ((Heldigvis, for det er ikke noe gøy å bli spiddet i øyet med en langrennstav!))! Og noen burde lage en film hvor det skjer, synes du ikke? Eller ikke, for den filmen ville kanskje ikke vært spesielt bra. Med mindre Peter Jackson gikk tilbake til sine røtter da…

Alternativt kunne jeg tenkt meg å se en ny film i Final Destination serien med sportstema. Det kunne blitt riktig så morsomt. Selv om ingen av de filmene er skumle, har de sine morsomme øyeblikk.

7 tanker om “Langrenn som splatterfilm?

 1. Fredelig

  Hei.

  Jeg har lagt inn feeden din i FeedDemon her. På de siste tre-fire innleggene har ikke æ,ø og å blitt vist «riktig».

  eks. «…en liten gjeng ?? ser p?? langrenn p?? tv. Spurt. Langrennsl??perne har god fart…»

  v2.7?

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Hmm. Se det ja. Det må jeg forske litt på gitt. Har mine mistanker. Byttet nylig plugin for å håndtere feeds, for å kunne få statistikk fra Feedburner. Tydeligvis et problem med norske tegn i den.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Da har jeg deaktivert innstikket/pluginen, så får vi se hvordan det går. Ulempen er at jeg nå ikke får nøyaktig statistikk hos Feedburner lenger, da mange bruker forskjellige varianter url for feed. På den annen side er det ikke så veldig interessant, da feeds som går på kategori/tag ikke er del av statistikk uansett.

  Også fant jeg en annen feil i feedene mine, nemlig at de begynner med en blank linje. De fleste feed lesere ignorerer nok dette, men det skal jo ikke være sånn. Jeg har forsøkt å deaktivere alle plugins, samt gå gjennom koden for å finne mulige feil, men uten hell.

  Svar
 4. Thomas Karlsen

  Tenk å sette slike bilder i hodet på folk på julaften. Kunne sikkert blitt et «artig» scene i en film, men tviler på at det er nok til å fylle en spillefilm på 1,5 timer (+).

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Du har nok rett, Thomas. Så i Final Destination hadde det passet rett inn. Jeg venter i spenning…

  Har rettet feil i en plugin (av en norsk blogger – ikke meg) som ga blanke linjer i starten av feed’en. Har også deaktivert en plugin som sendte lesere til feedburner dersom de prøvde originalfeeden min, da den ga feil med norske spesialtegn.

  Svar

Legg inn en kommentar