I natt jag drømde nogot som jag aldri drømt førut

Jeg drømte nemlig om Johan Kaggestad. Han tok seg inn i leiligheten min og ville selge meg sikringer. Veldig pågående var han, og når jeg fortalte at jeg ikke ville ha sikringer, og at han skulle komme seg ut, ja da ble han sint. Skikkelig sint, som jeg aldri har sett han noen gang. Det føltes nesten truende, og veldig ulikt ham.

Johan var fast bestemt på at jeg trengte sikringer, selv om jeg har automatisk sikringsskap, og ville ikke gi seg. Jeg tror jeg våknet før han ga seg. Kanskje ville han aldri gitt seg. Han er jo ganske sta han Johan. Men slem og truende passer ikke helt. Jeg har jo snakket med han noen ganger, og han er da stort sett i et veldig godt humør.

8 tanker om “I natt jag drømde nogot som jag aldri drømt førut

 1. Frank

  Mye rart som hjernen gjør når man ligger der helt forsvarsløst og sover.

  For ikke lenge siden hadde jeg en ganske merkelig drøm selv. Husker ikke helt hva den handlet om, men Kristin Halvorsen var i hvertfall med. Og ikke spør meg hvorfor, kan ikke akkurat påstå at jeg har noen sans for den dama.

  Nei, takke meg til drømmer som inneholder min kone, Angelina eller andre av den kaliber.

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Hjernen min er sirkus uten like når den får fritt spillerom om nettene. Hadde jeg fortalt om halvparten hadde jeg blitt låst inne for lenge siden. Garantert. Godt ingen kan klandres for drømmene sine, for man er tross alt uten kontroll.

  Påstår du at Kristin og Johan er av annet kaliber enn Angelina og kona di, Frank?

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg vet ikke helt hvorfor, men du hadde visst havnet i moderasjonskøen uten at jeg har fått beskjed om det.

  Å skrive en drømmeblogg var vågalt og personlig. Den skal jeg lese!

  Svar
 4. Eugenie

  Hehe, det kommer ant på hvor personlig jeg vil være 🙂 Noen mener det er personlig uansett, og masse kan tolkes ut fra ens drømmer. Vet ikke helt om jeg er enig. Mulig man kan tolke mye, men det en toker trenger ikke være riktig.

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Det var nok grunnen, ja. Jeg trodde egentlig jeg hadde satt grensen til tre. Skal sjekke. Ettersom jeg uansett moderer nye lesere, er det liten vits å være så streng på de «faste».

  Svar

Legg inn en kommentar