Internet Explorer 8 – Compatibility View?

Det var omtrent her min første skepsis satte inn. ie8 Som så mange andre er «avhengig» av Internet Explorer på jobb. Noen sider fungerer rett og slett ikke i noe annet. Ja, jeg vet jeg kan ha IETab addon i Firefox, men velger heller å ha et fullstendig skille. Noen nettsider har til og med en sjekk på hvilken nettleser man bruker, fremfor å faktisk gå inn for å fungere i flere. Det er feigt det!

Men hva er egentlig dette Compatibility View? Jeg skrur det av jeg, så får vi se hvordan det går.

3 tanker om “Internet Explorer 8 – Compatibility View?

  1. XmasB Innleggsforfatter

    Jeg skjønte vel egentlig det, derav skepsisen. Microsoft har malt seg inn i et hjørne, og har brukt maling som tørker sakte. Foreløpig er jeg glad for å se at sidene som krever IE på jobben fungerer fint med IE8 ihvertfall.

    Svar
  2. Kristin

    Det er jo bare en sånn quick fix for de som ikke har mulighet til å oppdatere programvaren akkurat nå. – Og dermed er vi fortsatt avhengige av å ha tilgang til IE et eller annet sted når man skal utvikle for web..

    Svar

Legg inn en kommentar