XmasB svarer #5

Bloggen får svært mange treff fra søkemotorer i spørsmålsform. Denne serien med poster er et forsøk på å gi de spørsmålene et svar. Iblant tar jeg også med spørsmål innsendt på mail eller via kontaktskjema, dersom det kan være til interesse for andre. Jeg skal derfor forsøke å svare så godt jeg kan på noen spørsmål, slik at de får svar.

Hva er fartsgrensen i tettbebygd strøk? I Norge er fartsgrensen for tettbebygd strøk, og har vært siden 1965, 50 km/t. I 1912 var den samme fartsgrensen 15 km/t. I Mexico er fartsgrensen for tettbebygd strøk 70 km/t. Da er det ikke mye tid å stoppe på, skulle det løpe en liten unge ut i veien…

Forøvrig heter det seg at man skal være varsom i trafikken. Så selv om fartsgrensen er 50 km/t er det ikke alltid fornuftig å holde den farten.

Hva er Hi5? Hi5 er nok et nettsamfunn. Jeg har ikke sett noe særlig på det, men det kan se ut til å minne mye om Facebook. Både Facebook og Hi5 ble lansert ikke veldig fra hverandre i tid. Det er spådd at Hi5 kan vokse kraftig i 2009, også i Norge. Jeg har mine tvil, ettersom de fleste allerede er medlem av Facebook. For min egen del er det ihvertfall ikke noe behov for flere nettsamfunn som bortimot det samme.

Hva er det gode liv? Ah, det er et godt spørsmål. Jeg har skrevet litt om det gode liv her, i posten som Rabbagast satte i gang. Les flere poster om det gode liv via bloggen hans.

Hvor er Lørenskog? Lørenskog er en kommune i Akershus fylke, øst for Oslo. Et flott sted å bo.

Er det fredag? Vet ikke. Men du kan sjekke her: Er det fredag?. Ja, jeg forstår at du helt sikkert har sett den allerede, når du søkte etter nettopp dette. Jeg har også lagt merke til at det stadig dukker opp tjenester som denne. Jeg skal på ingen måter påstå at jeg var først ute, men min er penest av de norske jeg har sett. Så det så.

Legg inn en kommentar