Bloglovin? Joda, kan jeg vel.

Jeg har notert meg at stadig flere hiver seg på Bloglovin. Så nå har jeg registrert meg, jeg og. Det var til og med noen som hadde lagt til bloggen min allerede, så da trengte jeg bare å kreve bloggen som min. Personlig bruker jeg vel egentlig Google Reader til det meste bloglovin brukes til, men det er jo greit å «eie» de profilene som finnes av meg på nett selv.

Så da har jeg lagt til XmasB og Captured Echoes. God fornøyelse!

6 tanker om “Bloglovin? Joda, kan jeg vel.

 1. Tilbaketråkk: ~SerendipityCat~ » Bloglovin

 2. NachtWulff

  Fornuftig nok, det. Jeg syns også at Google Reader er mer enn bra nok, men som du sier, det er greit å eie sin egen profil, og dessuten vil du potensielt kunne nå frem til flere lesere.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Har jeg fortsatt lesere? Moro!

  Trodde de aller fleste hadde glemt meg. Jeg har vært eksepsjonelt dårlig til å blogge siste tiden.

  Svar

Legg inn en kommentar