Invites til Google Wave gis bort.

Jeg har fått en liten bunke invitasjoner til Google Wave. Legg igjen en kommentar her om du vil ha. Jeg gir bort i den rekkefølgen kommentarene blir lagt til. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Alle invites er nå delt ut. Skulle jeg få flere kommer jeg til å invitere flere når det skjer.

Når jeg inviterer noen på Google Wave blir det sendt ut en nominasjon til Google. Det kan ta noe tid før denne blir omgjort til en invite. Jeg har inntrykk av at dette kan to noen dager. google-wave-logo Hva er Google Wave? Google Wave er et forsøk på å blande epost, instant messaging, sosiale nettsamfunn og wikis. Og ganske mye annet du kan komme på. Alt sammen online via nettleseren. Kanskje det største problemet hittil er nettopp å finne ut hva man skal bruke dette til. Google Wave støtter bilder, video, rik tekst, kart og en masse annet, og skal etter sigende erstatte epost på sikt. Det er ihvertfall en mulig visjon Google har, selv om det selvfølgelig ikke skjer med det første.

48 tanker om “Invites til Google Wave gis bort.

 1. XmasB Innleggsforfatter

  @Alexander Klabert, Alexendar. Nominasjon er sendt. Sjelden kar å se. Håper alt er vel. Får gå og snoke i Facebook profilen din… 🙂

  @Øyvind Sendt, Øyvind. Enda mer sjelden kar å se. 9 år er det vel? Er du på østlandet noen gang eller?

  Svar
 2. Einar

  Tar gjerne i mot en invitasjon hvis du har flere igjen.

  Det snakkes mye om det på bla twitter, så jeg er interessert i å finne ut av det.

  Svar
 3. Marius Krinnan

  Jeg har Wave. Er registrert på den gmailkontoen jeg la inn her i kommentarfeltet, om du vil legge meg til.

  Jeg har bare logga inn to ganger, og tenkte «jaha. og hva gjør jeg nå? Jeg har ingen andre å dele bølger med..» Nå har jeg lagt til en kontakt, men det blir liksom litt teit å drive å bølge aleine. Nesten ingen av vennene mine har Wave, hvertfall som jeg veit om. Ikke vet jeg hva jeg skal bølge om heller.

  Svar
 4. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg hadde visst deg fra før, Marius? Ser ihvertfall vi har en tom Wave datert 20. nov. i innboksen min.

  Ellers kan jeg nevne at jeg har ganske mange kontakter på Wave, inkludert alle som fikk invite av meg, uten at det har gjort Google Wave noe særlig større verdi. 🙂

  Svar

Legg inn en kommentar