Et lite stikk – Og en dårlig dag derpå…

Selv om jeg egentlig ikke hadde bestemt meg for hvorvidt jeg skulle ta svineinfluensavaksinen eller ikke dukket det opp en mulighet ut av det blå. Så jeg tok den.

Men idag har jeg det ikke helt topp. Jeg har ganske kraftige smerter rundt spørytestedet, som om noen har gitt meg en skikkelig neve i skulderen. I tillegg er jeg veldig rastløs, fryser (det er kaldt her) og har vonde muskler og ledd. Spesielt sistnevnte er veldig plagsomt.

Ellers føler jeg meg bra. Bare ikke helt topp.

Om tjue år kommer de virkelige bivirkningene, når USA aktiverer nanorobotene som er injisert i kroppen min… Skal ikke spøke med sånne nubots. 🙂

En liten oppdatering: Nå har jeg jaggu fått hodepine, enda mer vondt i alle mulige ledd, vondt i nakken og kvalme. Angrer faktisk litt nå. Men da slipper jeg ihvertfall å potensielt smitte noen om jeg hadde svineriet da. Omtrent som forsikring dette. Man betaler for noe man ikke nødvendigvis får noe igjen for…

7 tanker om “Et lite stikk – Og en dårlig dag derpå…

 1. Marius Krinnan

     _ ||_ |O_o|    | |   || Denne amish-mannen er bekymret for de USAnske nanorobotene i influensavaksinen. Kopier ham inn over alt, så han får advart verden! (Hvordan en amish-mann vet om nanoroboter må du ikke spørre meg om)

  Svar
 2. Per Båtnes

  Det lærer du på naturfag på barneskolen.

  Viruset er bare i så svekket form at kroppen din selv skal klare å gjøre seg immun mot det. Men noen ganger kan folk faktisk bli syk!

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Det er riktig at den inneholder deler av viruset, men ikke bare er det i svekket form, det er fullstendig dødt. Man kan derfor ikke få influensa av innholdsstoffene. Det er det jeg leser om Pandemrix, og det stemmer også med hva jeg lærte i naturfagtimene.

  Svar

Legg inn en kommentar