Forsinket vårrengjøring av leselista

Ettersom jeg uansett følger altfor mange blogger (beklager at jeg sjelden kommenterer) føler jeg iblant for å rydde opp litt, så idag har jeg fjernet en ganske stor andel blogger som baserer seg på blogger/blogspot. Det var godt.

Jeg er veldig glad i Google (søk, docs, analytics, chat, mail, android osv osv), men blogger kan jeg bare ikke fordra. Det vil si, blogger er greit nok, men sett ihvertfall opp kommentarfeltet så jeg slipper å bruke så utrolig lang tid på å velge profil, taste kode og lukke popupen som ikke hører noensteds hjemme.

Jeg har selvsagt ikke fjernet bloggen om den er skikkelig god eller ikke har innstillinger med popup og annet tull. 🙂

4 tanker om “Forsinket vårrengjøring av leselista

 1. Geir

  Mener du blogger eller «Blogger»? Hvis tilfelle: jeg er helt enig i dine mishagsyttringer. Bare kommentarsystemet alene gjør at jeg ofte dropper å legge igjen meldinger, og designmessig faller det også igjennom i mine øyne.

  Nå sitter jeg her skjelvende av angst for at jeg er strøket av leselista di – forutsatt at jeg i det hele tatt har stått på den;-)

  Svar
 2. Yngve Thoresen Innleggsforfatter

  Kom nettopp på at jeg også har en bloggroll (lenker) her også. Dere er jo begge på den (har vært uendret i lang tid, og skulle ha fått noen flere medlemmer), men det var altså feeds jeg egentlig mente her. Som dere, i selskap med flere andre gode blogger, selvsagt er en del av.

  Svar

Legg inn en kommentar