5 tanker om “Fotobloggen er ikke død

  1. Yngve Thoresen Innleggsforfatter

   Hehe. Har ventet på denne, Geir.

   Jeg er delvis klar. Har noen bilder jeg har sittet litt med, men er egentlig mest fristet til å ta noen nye. Problemet er bare kombinasjonen vinter/jobb/mangel på lys… 🙂

   Bildet må være tatt for hver uke. Vi er i uke 1, så jeg har fortsatt 3 dager på meg. Når skal publisering skje? Ukens tema? Foreslår å la denne ukes tema være åpent, av åpenbare årsaker. I løpet av året blir det jo noen uker hvor det blir vanskelig å publisere bilder på grunn av ferie og annet, hvordan håndterer vi det?

   Fotobloggen er fortsatt ikke død. som du kanskje har sett har jeg jobbet litt med endring av design på den siste tiden. Jeg kommer nok til å bytte ut nåværende design også, for jeg har malt meg litt inn i et hjørne med en løsning/plugin (YAPB) som er litt vanskelig å fjerne uten videre. Men jeg skal nok få alt på plass innen helga er over, inkludert et nytt bilde for første uke.

   Når det gjelder tema kan vi godt bare sette opp en liste fremover, og åpne for litt planlegging. Eller vi kan bestemme det for hver uke?

   Ellers er jo alle velkommen til å hive seg på, så vi kan jo sette opp en post hver som oppmuntrer andre til å bli med også.

   Svar
 1. Geir

  Er vi allerede inne i uke 2? Jeg foreslår at søndags kveld er siste frist. Helgene gir alltid en time ekstra til sånne ting. Enig i at bildet bør være tatt samme uke. En annen utfordring kan være at hver av oss får med oss tre til? Jeg har noen jeg kan spørre. Når vi er vekke? Vi kan ha en l@g på en uke i hver retning, men ikke mer. Det skulle gi oss tid. Enig i at vi setter opp en liste med tema. Skal vi ha egen blogg til dette? 52pictures.com, one4everyweek.com e.l.? Mulighetene er uendelige. Men første tema kan være «Mørke». Frist søndag kveld.

  Geir

  Svar

Legg inn en kommentar