Nærmer meg 10.000

WordPress pluginen XmasB Quotes har rukket å bli gammel. Og det har jaggu denne bloggen også.

Jeg begynte å skrive i 2006. Etter et års tid fikk jeg lyst til å ha sitater på siden min. Tilfeldige sitater skulle det være. Jeg gikk utifra at det fantes cirka en dullion plugins å velge blant, men slik var det ikke. De får jeg prøvde var enten for kompliserte (det er ingen kompleks oppgave), enkle eller fulle av bugs. Så jeg skrev min egen, kanskje først og fremst for å lære PHP bedre. Når jeg ser over koden idag har jeg selvsagt mest lyst til å skrive om alt sammen, men den virker og gjør det den skal, så jeg lar det prosjektet ligge. Tid har jeg for lite av allerede.

I skrivende stund har XmasB Quotes blitt lastet ned 7047 ganger. Med litt godvilje er det nesten 10.000 nedlastinger! Faktisk har den blitt lastet mer ned de siste to månedene enn noen gang. Når den bikker 10.000 skal jeg bruke alt jeg har tjent på den (via donations) og kjøpe meg noe fint. Foreløpig ligger det an til å bli en tre-pakk sokker. Ikke den dyreste varianten, men slettes ikke den billigste heller.

4 tanker om “Nærmer meg 10.000

 1. Atle

  Gratulerer, regner med at du har nådd målet siden det er noen måneder siden det ble skrevet. Ironien er at denne posten ble presentert som en «Nyhet» i WP admin delen i dag…

  Svar
  1. Yngve Thoresen Innleggsforfatter

   Takk. Ja, målet på 10k er nådd. Hva mener du egentlig med «Nyhet» i WP admin? Jeg kan ikke se noen slik del hos meg. Har engelsk installasjon.

   Svar

Legg inn en kommentar