Om meg

Nicket XmasB har jeg brukt en del år nå. Det betyr ikke så mye, og har heller ingen god historie bak seg. Men det er heller ikke mange som bruker det. Ingen faktisk. Snubler du over noe med nicket XmasB er det mest sannsynlig meg. Med mindre det er noe som setter meg i et dårlig lys, selvsagt. Da er det noen andre. 🙂

Jeg heter egentlig Yngve (kom du hit fra Facebook eller lignende visste du selvsagt dette allerede). Det er ikke så mange som heter det heller, ihvertfall ikke under 60 år.

Jeg er født i det herrens år 1980, året da John Lennon ble skutt og AC/DC ga ut Back in Black. 1980-årene var preget av hockeysveis, Madonna (hun har vel preget alle årene etter også…), Samantha Fox og trusselen om atomvåpen. Jeg husker godt plakaten fetteren min hadde av Samantha Fox med hår under armene. Søtt. Atomtrusselen var nok ikke det jeg var mest opptatt av. Som liten ble jeg kalt «Strikken» og var umulig å ha med i enhver butikk. Det har jeg ihvertfall blitt fortalt.

Jeg er gift og er blitt far til både en fantastisk liten jente og en herlig liten gutt, og trives utrolig godt i den rollen. Anbefales!

Jeg sitter stort sett foran en pc-skjerm på jobb, og en del i fritiden også. Er litt nerd, men tror ikke du klarer å se det på meg. Det hender også at jeg tar noen minutter med Playstation 3. Nicket der er selvfølgelig også XmasB, skulle du ha lyst til å legge meg til.

Jeg tar mye bilder. På fotobloggen min Yngve Thoresen photo kan du se noen av bildene.

Musikk blir det mye av. Du kan følge musikksmaken min på last.fm.Til mitt forsvar spiller jeg gjerne hele MP3 samlingen på random når jeg ikke gidder finne noe spesielt. Eller lar Last.fm eller Spotify finne noe. Da blir det også mye dårlig iblant…

Ønsker du å kontakte meg kan du benytte kontaktskjemaet. Skulle du ha lyst til å sende meg en epost, fordi du ikke har lyst til å bruke kontaktskjema av en eller annen mystisk grunn, kan du nå meg på adressen yngve dott thoresen grisehale gmail dott com.

Ellers kan du følge meg på Google+, twitter, eller poster fra denne bloggen på RSS.