10 tanker om “Filmer

 1. Geir

  Interessant å se lista di. Av de på toppen er nok The Constant Gardener den som sitter mest i fremdeles, også pga av den lidelsesfullt vakre slutten med melodien Kothbiro av Ayub Ogada. Jeg fryser på ryggen bare ved å skrive det. Ellers er det mye jeg kan tenke meg å ta en titt på – og kanskje lager jeg ei egen liste, bare jeg får den hekkans pluggen til å virke;-)

  Svar
 2. XmasB Innleggsforfatter

  Jeg skulle virkelig oppdatert denne listen endel, Geir. Jeg har sett mye film i det siste, men fullstendig glemt å følge opp her. Pluggen er grei nok, men jeg har sett bedre (mer elegante) løsninger der ute. En side som også innehold cover hadde jo vært bedre. Og selvfølgelig med AJAX.

  Svar
 3. XmasB Innleggsforfatter

  Delicious Library er alene grunn nok til at jeg vurderer å kjøpe meg Mac… I tillegg til så veldig mange andre gode grunner selvsagt. Men jeg blir nok stuck med pc en stund til.

  Skal lete litt senere idag. Pluggen (mye bedre uttrykk en innstikk da gitt) jeg bruker begynner å bli bra gammel, så jeg regner nesten med at noen har laget noe nytt og bedre. Eller at en nyere, bedre versjon av den jeg har finnes.

  Svar
 4. Geir

  Har du funnet noe nytt? Det er én film jeg savner på lista her, og som jeg nesten krever at du tar en titt på: Ran av Akiro Kurosawa, som må være det ultimate av film som er laget. Det tar deg tolv sekunder å bli hekta av de fem mer eller mindre gamle mannfolka som sitter og prater om arv i begynnelsen av filmen, og fire timer senere skjønner du knapt at filmen faktisk allerede er ferdig. (forutsatt at du liker asiatisk film vel og merke).

  Svar
 5. XmasB Innleggsforfatter

  Har ikke lett veldig iherdig, Geir. Bruker fortsatt den samme som sist, men skal nok finne på noe etterhvert. Skulle tro det finnes noe mot imdb tilgjengelig. Har jo lagt inn en del stemmer der selv også, i tillegg til liste over DVD’er i hylla.

  Har bestilt filmen. Gode skussmål på den i alle fall. Håper jeg ikke blir skuffet…

  Svar
 6. XmasB Innleggsforfatter

  Takk for den. Hadde glemt å reaktivere plugin. Men som du ser ligger jeg lang etter på oppdatering av denne listen. Skal skjerpe meg. 🙂

  Svar
 7. NachtWulff
  XmasB : Takk for den. Hadde glemt å reaktivere plugin. Men som du ser ligger jeg lang etter på oppdatering av denne listen. Skal skjerpe meg.

  Uffda. Jeg vil tro du ligger enda lenger etter nå siden det er et halvt år siden siste aktivitet her… Hehe.

  Svar
 8. XmasB Innleggsforfatter

  Hehe. Ja har egentlig tenkt å fjerne hele denne siden. Jeg oppdaterer ikke filmer lenger i det hele tatt faktisk. Men så Taken igår. Anbefales.

  Svar

Legg inn en kommentar